Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.800 Ft
Az akció időtartama:
2024. 02. 12. - 2100. 01. 01.
Menny.:db

Az evangélium átadása muszlim felebarátainknak – A. S. Ibrahim

Ár:
2.800 Ft
Az akció időtartama:
2024. 02. 12. - 2100. 01. 01.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Evangéliumi Kiadó
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

„Azoknak írok, akik szenvedélyesen szeretik Krisztust, de talán semmit sem tudnak az iszlámról, és egyetlen muszlimot sem ismernek. Fontos változtatnunk ezen a két dolgon: meg kell ismernünk az iszlámot, és össze kell barátkoznunk muszlimokkal.”

A muszlimok minden korábbinál nagyobb számban térnek Krisztushoz, ezért elengedhetetlen a szi­lárd, Krisztus-központú evangelizáció feléjük. Sok keresztyén azonban nagyon keveset tud a muzulmánokról és hitükről, ami gyakran félreértéseket eredményez, és csökkenti az evangélium világos és hatékony hirdetésének képességét.

Könyvében A. S. Ibrahim arra törekszik, hogy betekintést és gyakorlati ötleteket adjon az olvasóknak, hogyan lehet muszlim barátainkkal, munkatársainkkal és szomszédainkkal kapcsolatba lépni és megosztani az evangéliumot. Bemutatja az iszlám irányzatait és a muzulmánok sokszínűségét. Valós történeteken keresztül mutatja meg az író, hogy a musz­limok is Krisztushoz térhetnek.

A. S. Ibrahim Egyiptomban született és nevelkedett, két doktori címet szerzett az iszlámról és annak történetéről. A Déli Baptista Teológiai Szemináriumban (USA) az iszlám tanulmányok professzora és az iszlám keresztyén értelmezését kutató Jenkins Központ igazgatója.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!