Hitvallásunk

Kiadványok

Kiadói üzenet

Igehirdetések

Eseménynaptár

Kapcsolat

Linkek

Biblia

Biblia 365

Támogatás

Pályázataink


Könyvkereső

Kategória:


Kiadó:


Szerző:


Cím:


Immanuel Szószóró

Csak felfelé nézz! - Jentezen Franklin

Jentezen Franklin

Csak felfelé nézz!

Inkább élj! - Dr. Norvel Hayes

Dr. Norvel Hayes

Inkább élj!

Egyszer az életben - Karen Kingsbury

Karen Kingsbury

Egyszer az életben

Identitásrablás - Ron Cantor

Ron Cantor

Identitásrablás

Y Design

Az Immanuel Alapítvány Kiadója: az
Immanuel Sószóró


Webáruház

Előkészületben

Ajándéktárgyak

DVD

Akciók

Más kiadók újdonságai

Elválasztva Isten számára

A szentség szépséges titka

Derek Prince

Szentség? A legtöbb ember azonnal kerüli a témát; azt gondolva, hogy ez egy megfoghatatlan vallásos dolog, vagy mert a szent élet lehetősége teljesen elérhetetlennek tűnik számára.

A termék ára: 2995.-

 

Paradigma

Jonathan Chan

Ez a könyv a legmegrázóbb és legelgondolkodtatóbb könyv lehet, amit valaha is olvasott!

A termék ára: 3890.-

 

Képes Biblia - Újszövetség

A SZENT PÁL AKADÉMIA FORDÍTÁSÁBAN

Patmos Records 2018

A termék ára: 6990.-

 

Flashback

VISSZATÉRTEM A FÜGGŐSÉGBŐL

Orsolics Zénó

Harmat 2018

Zénó vagyok, negyvenkét éves. A fiatalságomat végig-kábítószereztem, végighazudtam, és kis híján belehaltam a heroinba. Egy közösség mentett meg, amely egyszerű alapelvek mentén szerveződött: feltétel nélküli elfogadás, szeretet, hitelesség, hit. Halottból élő, hitetlenből hívő, grogosból segítő szakember lettem...

A termék ára: 2500.-

 

Nyelvedben a sorsod

SZÜKSÉGE VAN-E A NYELVEDNEK GYÓGYULÁSRA?

Derek Prince

Logos 2018

Lehet rosszul használni a nyelvünket, ami nem áldást, jólétet, hanem kárt, bajt és veszedelmet hozhat életünkre? Hallottál már az édes pletykafalatokról? Tudtad, hogy a Bibliának sok és fontos tanítása van az ajkaink használatáról?

A termék ára: 1675.-

 

Három üzenet Izráelnek

A ZSIDÓ TÖRTÉNELEM NAGY TALÁNYÁNAK MEGFEJTÉSE

Derek Prince

Logos 2018

Derek Prince, nem zsidó háttérből származó Messiás követőként meglepődve fedezte fel, hogy napjainkban a legtöbb zsidó ember valójában nem ismeri a saját prófétáik írásait.

A termék ára: 1675.-

 

Gondolkozz jobban, élj jobban

A GYŐZTES ÉLET A GONDOLATOKBAN KEZDŐDIK EL!

Joel Osteen

Patmos Records 2018

A Szentírás felszólít az elme védelmezésére. Mi döntjük el, hogy kit engedünk belépni.

A termék ára: 2990.-

 

Dávid és Góliát

Aki keres, az talál

Parakletos

Keménylapú színes lapozó-könyv, ahol minden oldalpáron elrejtett kis képeket keresgélhetnek a kis olvasók.
2-3 éves kortól ajánljuk közös lapozgatásra, keresgélésre, beszélgetésre és mesélésre. Nagyobbaknak jó lehetőség a motivált olvasástanulásra, gyakorlásra is.

A termék ára: 2990.-

 

Jézus csodái

Vizes kifestő

Parakletos

A vizes kifestő tényleg varázslatos színezőkönyv, ahogyan ígéri. A gyerekek egy vízzel újratölthető ecset-tollal festik át a könyv fehér-áttetsző felületét, amin a víz hatására előtűnnek és megelevenednek a színek. Részletről részletre kelnek életre a történet mozgalmas képei, amit a gyerekek a felfedezés örömével fogadnak.

A termék ára: 2990.-

 

A teremtés

Vizes kifestő

Parakletos

A vizes kifestő tényleg varázslatos színezőkönyv, ahogyan ígéri. A gyerekek egy vízzel újratölthető ecset-tollal festik át a könyv fehér-áttetsző felületét, amin a víz hatására előtűnnek és megelevenednek a színek. Részletről részletre kelnek életre a történet mozgalmas képei, amit a gyerekek a felfedezés örömével fogadnak.

A termék ára: 2990.-

 

Irgalmatlan zűrök irgalmas Istene

George Verwer

Parakletos

„Vajon bekövetkezhet-e valakinek az életében és teológiájában a legnagyobb változás, amikor már betöltötte a hatvanadik évét? Bizony, velem és az általam elindított mozgalommal, az OM-mel is ez történt!” – vallja „zűrös” könyvében George Verwer.

A termék ára: 1850.-

 

Biblia magyarázó jegyzetekkel (RÚF 2014)

Kálvin Kiadó

A Biblia magyarázó jegyzetekkel a magyarázatos Bibliák régi hagyományát eleveníti fel a mai igényeknek megfelelően. Egyre nagyobb szükség van a legalapvetőbb bibliai fogalmakat, kortörténeti és földrajzi ismereteket bemutató Bibliára.

A termék ára: 9900.-

 

Isten üzenetei édesanyáknak

Harmat Kiadó

Ez a különleges ajándék könyv az anyasággal kapcsolatos kérdéseket körbejárva kíván útmutatásul szolgálni: bátorítást és tanácsot meríthetünk belőle a nehéz pillanatokban, vagy ígéretként is olvashatjuk életünk boldogabb időszakaiban.

A termék ára: 2900.-

 

Férfiagy, Női agy

Isten hozott egy jobb házasságban!

Mark Gungor

Harmat Kiadó

A házasság egy kozmikus vicc, annyira különbözünk egymástól – írja az előadásairól készült videók révén hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő szerző.

A termék ára: 3500.-

 

Péntekre boldog család

Családi csapatépítés 5 napban

Kevin Leman

Harmat Kiadó

A pszichológus szerző a rá jellemző gyakorlatias megközelítéssel, sok történettel és humorral ad támpontokat a jól működő családi „csapat” kialakításához.

A termék ára: 3200.-

 

Szent Szellem

Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

Reinhard Bonnke

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások - a Szent Szellem "gyulladáspontjai" - olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni.

A termék ára: 2999.-

 

Karácsony ideje

Magyar írók novellái adventtől vízkeresztig

A karácsonyi ünnepkör szép ívét követi ez a novelláskötet. Az advent beköszöntétől az ünnep elhagyásáig 15 magyar író rövid történetével hozza közelebb a karácsony idejét.

A termék ára: 2000.-

 

Luther - Az út I.

Cs. Szabó Sándor

A 15. század babonás hiedelmekkel átszőtt mindennapjaiból szakítja ki fiát Hans Luder mansfeldi bányász, hogy – a család felemelkedésének egyik lehetőségeként – Magdeburgba, Eisenachba és Erfurtba küldje tanulni. Martin rendkívüli tehetségének és fogékonyságának köszönhetően már korán kitűnik társai közül, és viszonylag egyszerűen szerzi meg magiszteri fokozatát. Fényes, felfelé ívelő jövő áll előtte jogdoktorként, miközben egyre több kétely merül fel benne az atyai, isteni és egyházi hatalommal szemben. Csendes lázadását – egy hosszú, többlépcsős lelki utat bejárva – végül valódi szavakba és tettekbe önti…

A termék ára: 3900.-

 

Munkára Teremtve

A hétfő viszonya a vasárnaphoz

Tom Nelson

Tom Nelson teológiai megalapozottsággal, ugyanakkor emberközeli, gyakorlatias megközelítéssel segít felfedeznünk Isten tervét a munkával kapcsolatban. Érzékenyen vezet rá arra, hogy miként hozhatjuk ki a legtöbbet választott hivatásunkból, s vehetünk részt Isten e világban végzett munkájában. A szerző gondolatainak segítségével egészen friss szemlélettel indulhatunk munkába nap mint nap, és végre úgy érezhetjük: tevékenységünkkel örökkévaló értéket teremtünk.

A termék ára: 2900.-

 

Hová tűnt az örömhír?

Philip Yancey

Yancey ezúttal azt kutatja, vajon mi válthatta ki a társadalom ellenséges magatartását a kereszténységgel szemben. Megvizsgálja, mennyiben járul hozzá a hit és a politika összekapcsolása, valamint az evangélium olykor arrogáns hirdetése a kereszténység elutasításához. Rámutat, mi teszi örömhírré az evangéliumot, s mit érdemes óvnunk és őriznünk egy olyan kultúrában, amely meghaladottnak tekinti a kereszténységet. Izgalmas történetei ugyanakkor megcsillantják a reményt: hitünket olyan formában is kifejezhetjük, hogy azzal még a legcinikusabb kétkedőket is lefegyverezzük.

A termék ára: 3500.-

 

Uralkodásra rendelve

Az erőlködés nélküli siker, teljesség és győztes élet titka

Jospeh Prince

Miért hasonlítják ezt a könyvet a friss hegyi levegőhöz?

Fedezd fel a titkot, hogyan uralkodhatsz minden nehézség, szükség és pusztító szokás felett, ami korlátoz abban, hogy azt a sikeres, teljes és győztes életet éld, amire teremtettél!

A termék ára: 3300.-

 

Időutazás a királyok és próféták korába

Miklya Luzsányi Mónika, Kelemen Czakó Rita

A próféták és a királyok korába hívunk téged − az egyik legizgalmasabb korszakba Izráel népének történetében. Bolyongj velünk a honfoglalás utáni időktől egészen Jézus születéséig! Vegyél részt nagy csatákban és háborúkban, ismerkedj meg Izráel legnagyobb királyaival és prófétáival! Legyél szemtanúja a bibliai eseményeknek, és ismerd meg az akkori emberek életét, szokásait!

A termék ára: 3500.-

 

Ha eljön a hajnal

Francine Rivers

Hadassának köszönhetően Julia Valerianus és Atretes, a germán gladiátor gyereke megmenekül a haláltól. Miután fény derül erre, a férfi minden földi és égi istenre megesküszik, hogy megtalálja halottnak hitt fiát, és visszatér vele Germániába.

A termék ára: 3900.-

 

Friss szél, friss tűz

Ez történik, amikor Isten Szelleme elárasztja népe szívét

Jim Cymbala és Dean Merill

AZ IDŐK SÜRGETŐEK ISTEN MOZGÁSBAN VAN MOST JÖTT EL A PILLANAT... hogy megkérd Istent, lobbantsa lángra a szellemed!

Jim Cymbala pásztor hisz abban, hogy Jézus meg akarja újítani népét - vissza akar hozni minket a szellemi zsákutcákból, a fásultságból és a langymeleg vallásosságból.

A termék ára: 2100.-

 

Személy és szerep

Paul Tournier

Az ember igazi lényege - személye - korunk tömegtársadalmában egyre inkább elrejtőzik szerepeinek burka mögött. A szerző arra a kérdésre keresi a választ, hogyan hozható összhangba e kettő: személy és szerep.

A termék ára: 3200.-

 

Igaz és hamis bűntudat

Paul Tournier

Mit jelent pontosan a valódi és a hamis bűntudat? Netán azt, hogy bűnösnek érezhetjük magunkat anélkül, hogy valóban azok lennénk? Esetleg, hogy bűnösek vagyunk, anélkül hogy éreznénk vagy tudnánk róla? De akkor milyen viszony áll fenn a bűn valósága és a bűntudat érzése között?

A termék ára: 3200.-

 

A legszebb bibliai történetek

Marion Thomas és Daniele Fabri

A termék ára: 3200.-

 

Óvodások Bibliája

Bethan James és Kállai Nagy Krisztina

3-6 éveseknek készült ez a lendületes rajzokkal teli Biblia, melynek történetmesélése is az óvodások korosztályához alkalmazkodik. A kötetből közel hatvan fontos ó- és újszövetségi részt ismerhetnek meg a gyerekek.

A termék ára: 3500.-

 

Jobb híján

avagy őszintén magunkról és komolyan Istenről

Baranyi József

A termék ára: 2950.-

 

Megszentelt utak

Fedezd fel a saját utadat Istenhez!

Gary Thomas

A termék ára: 2900.-

 

Isten, az egyedüli Jó

Miért nem elegendő az Isten nélküli jó?

John Bevere

A termék ára: 3490.-

 

Rácsok mögött szabadon

Boros Lajos

A termék ára: 2500.-

 

Tilly

Frank Peretti

A termék ára: 1500.-

 

Köszöntelek a Mennyben!

A termék ára: 170.-

 

Légy üdvözölve Isten családjában!

A termék ára: 170.-

 

Pillangószárnyú tigris

Széchey Rita

A Pillangószárnyú tigris messzire repít, a jolennehák világába, ahol a képzelet és valóság találkozik...

A termék ára: 2200.-

 

Tolkien és C.S. Lewis

Egy híres barátság története

Colin Duriez

A termék ára: 3500.-

 

A nagy válás

C.S. Lewis

A termék ára: 2900.-

 

Károli Biblia - nagy, vajszínű

A termék ára: 4790.-

 

Károli Biblia, közepes, kék

A termék ára: 3490.-

 

A Szellemet meg ne oltsátok!

William L. De Arteaga

A termék ára: 2990.-

 

Kegyes kétbalkezes és a gyülekezeti hétvége

Adrian Plass

Igen, ő az a kétbalkezes, aki mostanra már 62 és 3/4 éves, fia Gerald már felnőtt, és megnősült, és most Cameron nevű gyermeke megy az agyára mindenkinek.

A termék ára: 2200.-

 

Növekedésem kínjai

Adrian Plass

A termék ára: 2200.-

 

Káposztát a Királynak!

Adrian Plass

A termék ára: 2200.-

 

Irány a gumivár!

Adrian Plass

A termék ára: 2200.-

 

A szív elrejtett embere

Gwynne Johnson

A termék ára: 1500.-

 

Wesley és az úgynevezett metodisták

Richard P. Heitzenrater

A termék ára: 2500.-

 

Imádság és lelkialkat

Pablo Martínez Vila

A termék ára: 2200.-

 

Logisztori - Reformáció

Szórakoztató egyháztöri - Társasjáték

A Reformációi LogiSztori valójában egy nyomozós játék, amelynek során a játékvezető egy érdekesen megfogalmazott rövid indító sztorit mesél el, majd feltesz egy kérdést, amelyre a csoport közösen keresi meg a megfelelő választ, barkochba kérdések segítségével.

A termék ára: 4900.-

 

My Heart's Cry

Anne Graham Lotz

A termék ára: 2100.-

 

Időutazás a Biblia világában

Lois Rock

A termék ára: 3490.-

 

Isten, Jahve, Allah - Három világvallás kérdései

Hitélet a keresztényeknél, a zsidóknál és a muzulmánoknál

Katia Mrowiec, Michael Kubler, Antione Sfeir

A termék ára: 3990.-

 

Képes Biblia

A termék ára: 3990.-

 

Dániel és barátai

Foglalkoztató füzet Dániel könyve történeteihez

Miklya Zsolt, Bódi Kati

A termék ára: 890.-

 

Örökhajtós telefon

Történetek Istennel Sárbogárdtól Hatvanig

Dr. Tatai István

Ez a könyvecske egy csokornyi bizonyságtétel. Továbbadása annak, amit gyermekkoromban szüleimtől hallhattam, és én magam is átélhettem Istennel.

A termék ára: 990.-

 

Pontról pontra - A csodálatos kert

A csodálatos kert

Harmat kiadó

Kösd össze a pontokat, hogy meglásd, hogyan teremtette Isten a világot és a csodálatos kertet! Az Édenkertről a Biblia első lapjain olvashatsz. A csodálatos kert a Biblia – pontról pontra kifestő-sorozat első füzete, mely játékos módon ismerteti meg a gyermeket a teremtéstörténettel, bővítve ismereteit, formálva erkölcsi értékrendjét.

A termék ára: 299.-

 

Pontról pontra - Egy mozgalmas hét csodái

Harmat kiadó

Kösd össze a pontokat és színezd ki a képeket, hogy meglásd Jézus csodás tetteit! Jézusnak erről a mozgalmas hetéről Márk és Lukács evangéliumában olvashatsz. A füzet A Biblia – pontról pontra kifestő-sorozat része, mely játékos módon ismerteti meg a gyermeket Jézus életének egy mozgalmas hetével.

A termék ára: 299.-

 

Skarlátvörös fonal

Francine Rivers

Sierra Madrid idillinek tűnő élete egy szempillantás alatt darabokra hullik, amikor férje Los Angelesbe költözteti a családot, hogy elvállaljon egy új állást. A sérelmekkel és bizonytalansággal teli időszak alatt Sierrához kerül egyik felmenője, Mary Kathryn McMurray naplója, a könyvecske megsárgult lapjain pedig nem várt vigaszra és megoldásra talál. Bár a két nőt több mint egy évszázad választja el egymástól, sorsuk mégis összefonódik, és lélekben hasonló utat járnak be...

A termék ára: 3900.-

 

A Musza Dagh negyven napja

Franz Werfel

Az első világháború idején az oszmán-török birodalom vezetői pusztulásra ítélték a keresztény örmény népet: a sivatagba, a semmibe száműzték őket otthonukból.
Hét kis-ázsiai falu népe azonban a halálba vezető vándorút helyett a tengerparti Musza Daghra menekült. A mindössze ötezer lélek „Mózes hegyén” negyven napig tartotta magát, többször visszaverve a török ostromot, míg egy francia hadihajó ki nem szabadította őket.

Franz Werfel regénye a céltudatos helytállás és a gyűlöletes népirtással való elszánt szembeszegülés története, amely úgy ábrázolja az örmény nép tragikus sorsát, hogy közben nem próbál ellenszenvet kelteni a török iránt.

A termék ára: 3990.-

 

Family magazin 2016. IV. szám ( tél )

Sokféle aggodalom szorongatja szívünket, ezért decemberi számunkban egy kicsit mélyebben szemügyre vesszük félelmeinket. Pszichiáter szerzőnk a jelenség lélektanát járja körbe, a lelkipásztor a teológiai hátterét világítja meg, egyik állandó szerzőnk pedig azt meséli el, hogyan tudott úrrá lenni a félelmein messzi idegenben. A közelegő ünnepekre való hangolódást segítik karácsonyi mellékletünk lélekmelengető írásai, és hasznos tanácsokkal szolgálunk a nyűgös gyerekekkel küszködő édesanyáknak, valamint azoknak is, akik a rossz munkahelyi légkörtől szenvednek.

A termék ára: 750.-

 

Tente dalok - Bölcsődalok 3. - CD

Énekel: Friderika
Szöveget mond: Tóth Géza
Hegedül: Bódi Mónika
Hangszerelte és a hangszereken játszik: Takács Zsolt

A termék ára: 2990.-

 

Puzzle Biblia 1.

Isten csodálatos alékotása

A Puzzle Biblia sorozat lapjain a Szentírás legkedveltebb történetei elevenednek meg, a Teremtés könyvétől egészen a Jelenések könyvéig. Illeszd egymáshoz a megfelelő darabokat, és nézd, hogyan állnak össze egy teljes történetté.

Játszva tanulhatod meg a Biblia legismertebb eseményeit.

A termék ára: 2990.-

 

Értékes vagy

Szavak, melyek megváltoztatják az életünket

Joel Osteen

Megváltoztathatja-e néhány szó az egész életünket? Meg, bizony! A New York Times bestseller szerzője, Joel Osteen új könyvében olyan alapelveket oszt meg olvasóival, amelyek egyetlen igazságon alapulnak: amit magunkról állítunk, az mindig követni fog bennünket.

A termék ára: 3490.-

 

A kereszténység és a keleti vallások

A jóga, a meditáció és más, keleti vallásokból eredő gyakorlatokkal együtt sokakat foglalkoztat az a hitvilág is, amelyben ezek a gyakorlatok megszülettek. A kiadvány hat keleti vallással hasonlítja össze a keresztény hitet. Megismerhetjük a keleti vallások alapítóit, szent iratait, hitvilágukat és ünnepeik lényegét. Hasznos információkat tudhatunk meg a követőik szokásairól, gondolkodásmódjáról is.

A termék ára: 399.-

 

Rejtjelek egy másik világból

Philip Yancey

Vajon csupán a látható világ létezik-e, vagy valami más is megbújik mögötte? A szerző szerint a természeti és a természetfölötti ugyanannak a valóságnak két különböző megnyilvánulása. Az olvasmányos stílusban megírt keménytáblás, szép kivitelű könyv a szerző méltó bemutatása a magyar olvasók számára. Philip Yancey könyveit 25 nyelvre fordították le, s több mint 14 millió példányban adták el szerte a világban. Művei közül tizenkettő részesült rangos nemzetközi elismerésben.

A termék ára: 3500.-

 

Olvass nekem a Bibliából 1.

Ella K. Lindvall

Az Óvodások és kisiskolások nagyon szeretik, ha felolvasnak nekik. Számon tartják kedvenceiket, újra és újra hallani akarják azokat. Mi más lenne alkalmasabb arra, hogy a kedvencükké váljon, mint a külön számukra írt és illusztrált bibliai történetek, amelyek emellett hűek a Szentírás szövegéhez. Kis hallgatóink újra és újra visszajönnek majd, hogy meghallgathassák a kedves történeteket és nézegethessék a színes képeket. Ella K. Lindvall általános iskolai tanítónőként dolgozott Tajvanon, az Egyesült Arab Emírségekben és az Egyesült Államokban könyvét nagyon megszerették a kicsik.

A termék ára: 2900.-

 

A szeretet mindenekfelett

John Wesley breviárium

A könyv olvasása során egy élő prédikátort ismerhetünk meg, akinek világos gondolatai még ma is meglepően aktuálisak. Újra meg újra egyre nagyobb lelki mélységekben bontakozik ki Wesley központi témája: a hit, amely a szeretet által munkálkodik. Prédikációi, napló bejegyzései és levelei közül sokat csak most először fordítottak le. A rövid írások lelki táplálékot nyújtanak az év minden napjára. A könyv végén található egy szójegyzék is, amely a szövegeket téma szerint gyűjti ki, így a kötet egyszersmind lexikonként is használható a fontosabb Wesley-idézetekhez. Bízunk abban, hogy e breviárium eszközzé válhat életünk megújulásában, és egy új reformáció kibontakozásában.

A termék ára: 2500.-

 

Hangzó Biblia MP3

A 2014-ben revideált Új fordítású Biblia teljes hanganyaga MP3 formátumban.
Előadók: Petri Nóra, Kecskés Ákos, Kojsza Péter
Hangmester: Csonka Richárd

A termék ára: 7490.-

 

Takács Pali és a félős pók

Arról, hogy mi a bátorság titka

Max Lucado

Max Lucado "Berci-sorozatának" folytatásában az új szereplő: Takács Pali

A termék ára: 990.-

 

Határtalan magyarok 3.

A termék ára: 1350.-

 

Jelenések 1.

John F. Walwoord

A termék ára: 2590.-

 

Ünnepeljünk együtt!

Cseri Kálmán

"Tanuljunk meg újra ünnepelni együtt!"

A termék ára: 3200.-

 

Sorsfordító imádságok

Cseri Kálmán

Milyen az igazi imádság? Meg lehet azt tanulni? Mi a célja? Van-e értelme? És egyáltalán kinek van arra ideje? Érdemes-e erről gondolkozni, beszélni ma, amikor a kevés szabadidőt olyan sok színes programmal lehet kitölteni? De ha mégis elkezdené valaki, mikor, hogyan, mennyit kell imádkoznia? - megannyi kérdés merül fel még az imádkozásra hajlandóságot mutató, cselekvésre elszánt emberben is.

A termék ára: 1750.-

 

Kegyelem napról napra

365 bibliai üzenet

Max Lucado

Isten odaáll közénk és a szükségeink közé, és várja, hogy segíthessen nekünk. Ezért mondja a Biblia: "Járuljunk azért bizalommal a kegyelem királyi székéhez, hogy irgalmasságot nyerjünk és kegyelmet találjunk, alkalmas időben való segítségül." (Zsidók 4,16, Károli)

A termék ára: 3500.-

 

Szókincstar

Történetmesélő társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek

Keltsd életre a képeket! Hozd játékba a szavakat! Így garantált lesz a jókedv és a nevetés, bármilyen családi vagy baráti összejövetelen veszitek elő a Szókincstárat. Mert a történetek kiszámíthatatlanul alakulnak, s egy-egy váratlanul bedobott szókártya furcsa vagy vicces csavarokat hozhat az eseményekben. Csak engedd el a fantáziád, és mesélj!

A termék ára: 7490.-

 

Nyisd ki a szíved

Bibliai üzenetek kicsiknek

Crystal Bowman és Christy Lee Taylor

Felnőttként a Biblia napi olvasása mellett gyakran veszünk kézbe áhítatos könyveket, igemagyarázatos füzeteket is. Miért ne olvasnának szívesen vagy hallgatnának szüleik ölében ülve a kicsik is olyan rövid üzeneteket, amelyek közelebb hoznak a saját életükhöz egy-egy igeverset?

A termék ára: 4200.-

 

Lydia magazin 2016/2

Ízelítő a tartalomból:
- Változások útjain
- Van értelme! - Istenben bízva a nehézségek között
- Egy fehér asszony, akinek afrikai szíve van
- Anna – Hiányaink betöltése
- Előkelő vendégeket várva – Az ötödik parancsolat felnőttszemmel nézve
- Sóvárgás egy gyermek után – 77 éven át

A termék ára: 625.-

 

Hogyan mondjam el... mennyire szeretlek!

A szeretet kifejezésének 10 módja a párkapcsolatban

Josh McDowell

Josh McDowell és felesége, Dottie több mint 40 éve élik házasságukban, családi életükben a Hogyan mondjam el… mennyire szeretlek! valóságát. Így rengeteg személyes tapasztalat, megélt küzdelem és öröm vezetett a könyv életbölcsességként átadható gondolataihoz, amit megerősítenek és árnyalnak azok az esetek, amelyeket a szerző előadói útjain hallott és tapasztalt. Az Apák 10 fogadalma szerzőjeként most is tíz pontban foglalja össze életvezetési tanácsait, ám nem a „hogyan lehetsz boldog tíz lépésben” leegyszerűsítésére kell gondolnunk elsősorban.

A termék ára: 2900.-

 

Fiúk Bibliája

Rhona Davies

A Biblia igazán megszólítja a fiúkat, hiszen sok történetének szereplői bátor és okos férfiak, akik kitartottak a hitük mellett, harcoltak a családjukért, a népükért, és szorult helyzetben sem tagadták meg Istent. De személyes kudarcokról, vesztes csatákról, sőt gyáva és aljas tettekről is olvashatunk. Te kit választanál példaképül?

A termék ára: 2610.-

 

Lányok Bibliája

Marion Thomas

A gyönyörű akvarellekkel illusztrált Bibliát kimondottan lányoknak készítették. A válogatott történetek hősei anyák és kisbabák, bátor hercegnők, erős asszonyok és Isten szavát követő férfiak. Olvashatunk életük küzdelmeiről, igazságról, békéről, szabadságról, megbocsátásról és szeretetről. Szép kivitelezésű ajándékkönyv ünnepi alkalmakra.

A termék ára: 2900.-

 

Chronological Life Application Study Bible

A refreshing way to experience God's story. A trusted way to apply it to your life.

2013 ECPA Christian Book Award winner! The new four-color Chronological Life Application Study Bible combines the proven resources of the Life Application Study Bible with a chronological format and several brand-new resources. The Bible is arranged in 10 chronological sections that help the reader to see how the various pieces of the Bible fit together. New section intros and timelines set the stage for the passages in each section. New archaeological notes and photographs help to bring God’s story to life in a whole new way. And of course, the Life Application resources answer the all-important question—“so what?”

A termék ára: 19900.-

 

Illustrated Study Bible NLT

2016 Christian Book Award winner! The Illustrated Study Bible brings Scripture’s message to life by giving readers an entirely new visual study experience. Hundreds of information-rich windows to the Bible world instantly communicate foundational truths and complex information in an understandable, compelling way for today’s visual generation. The who, what, where, when, and why of the Bible come alive with stunning photos, illustrations, infographics, and full color maps integrated seamlessly with background material, study notes, and theme articles. The Illustrated Study Bible empowers readers to draw closer to God by opening their eyes to Scripture’s living, powerful message.

A termék ára: 19900.-

 

The One Year Bible NLT Slimline Edition

The entire New Living Translation arranged in 365 daily readings (Heather Gray/Pink Leatherlike)

The One Year Bible makes reading through the Bible achievable with daily 15-minute readings from the Old Testament, New Testament, Psalms, and Proverbs. The #1-selling daily reading Bible is now available in this new slim and stylish binding, with an inspirational cover featuring the names of God.

A termék ára: 15900.-

 

The One Year Bible for Women NLT

A special edition of the best-selling One Year Bible—for women! Includes encouraging inspirational thoughts to boost the reader's faith and brighten her day.

A termék ára: 7990.-

 

The Message-English Bible

Numbered Edition - The Bible in Contemporary Language

Eugene H. Peterson

The Message is a reading Bible translated from the original Greek and Hebrew Scriptures by scholar, pastor, author, and poet Eugene Peterson. Thoroughly reviewed and approved by twenty biblical scholars, The Message combines the authority of God’s Word with the cadence and energy of conversational English.

A termék ára: 13900.-

 

The Message Deluxe Gift Bible (Brown/Saddle Tan Leather-Look)

The Bible in Contemporary Language

Eugene H. Peterson

The Message is a reading Bible translated from the original Greek and Hebrew Scriptures by scholar, pastor, author, and poet Eugene Peterson. Thoroughly reviewed and approved by 20 biblical scholars, The Message combines the authority of God’s Word with the cadence and energy of conversational English.

A termék ára: 6400.-

 

The Message - New Testament with Psalms and Proverbs

The New Testament in Contemporary Language

Eugene H. Peterson

This New Testament is different from any other New Testament on the market. Written in the rhythms of today’s language, The Message New Testament with Psalms and Proverbs brings out the Scripture’s expressive flavor that will bring a unique freshness whether you are reading it for the first time or have been studying it for years.

A termék ára: 5200.-

 

The Message of John- English Bible

In Contemporary Language

Eugene H. Peterson

The Message of John recounts the unforgettable events that John witnessed, but it was believing them that changed his life. Read on as John shares with us what Jesus said and did, and see how Jesus can still transform our lives today. Includes “God’s Destiny for Your Life,” by Max Lucado.

A termék ára: 1200.-

 

The Book of Proverbs- The Message English Bible

Eugene H. Peterson

Presented in the American English, The Message: The Book of Proverbs is God's timeless guidance on the best way to live.

A termék ára: 1600.-

 

The Book of Psalms-The Message English Bible

Eugene H. Peterson

In The Book of Psalms (from The Message), Bible scholar Eugene H. Peterson brings this collection of ancient prayers to life by translating the rhythm and idiom of the original Hebrew into the American English we speak in our homes and workplaces.

A termék ára: 2000.-

 

n vagyok

Inspiráló történetek keresztényekről, akiknek iszlám szélsőségesekkel kell szembe nézniük

mártírok hangja

"A Mártírok Hangja által kiadott n vagyok című könyv elgondolkodtató történetek gyűjteményeként az igazi kereszténységet mutatja meg, azt a hitet, amely az üldöztetések közepette teljesedik ki..."

Nick Ripken,
A Dél-Baptista Konvenció Nemzetközi Missziós Bizottsága (IMB)

A termék ára: 3590.-

 

World War S - Spirituális világháború 4.

Stephen Paul Thomas

Stephen Paul Thomas izgalmas, történelmi időutazással gazdagon tűzdelt regénysorozata – a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája – az egyik spirituális mérföldkövéhez érkezett. Ebben a részben hőseink – John, Julie, Paul és Lylian – végre beteljesíthetik a missziót, amire az egész világ vár.

A termék ára: 2990.-

 

Visszhang a sötétségben

Francine Rivers

Az oroszlán jele-trilógia második kötete.

A termék ára: 3900.-

 

Jászolba született

Karácsonyi kvartett

Bibliai játékkártya

A termék ára: 1490.-

 

Mérgező munkahelyek

Hogyan óvjuk meg testi-lelki épségünket a negatív környezetben

Gary Chapman, Harold Myra és Paul White

Brutális főnökök. Mérgező emberek. Lélekölő vállalati kultúrák.

Ez a könyv abban segít az olvasónak, hogy magabiztosan tudja kezelni az ilyen jellegű problémákat.

A termék ára: 3200.-

 

A szeretet ajándéka

Igényes kiállítású karácsonyi ajándékkönyvecske.

A termék ára: 1500.-

 

Séta Istennel

Bibliatanulmányozás 30 napra - A zsoltárok könyve

Nancy Leight DeMoss

E könyv harmincnapos utazásra hív bennünket, s benne harminc zsoltár felfedezésére.

A termék ára: 2500.-

 

Bibliai görög olvasó- és gyakorló könyv

Varga Zsigmond J.

A termék ára: 6950.-

 

Narnia krónikái - Színezőkönyv

C. S. Lewis

Lépj be a szekrénybe, és színezd ki Narnia csodálatos világát, a faunok, a beszélő állatok és Aslan, a Nagy Oroszlán országát! Szegődj Peter, Susan, Edmund és Lucy nyomába, ahogy megküzdenek a Fehér Boszorkánnyal, átszelik a hatalmas keleti óceánt, és utolsó csatájukat vívják Narnia megmentéséért!

A termék ára: 3200.-

 

Ismertetőjelük a szeretet

Francis A. Schaeffer

„A szeretet az a jel, amelyet Krisztus a keresztényeknek adott, hogy viseljék a világ előtt. Csak e jel láttán ismeri fel a világ, hogy valóban keresztények vagyunk, és hogy Jézust az Atya küldte.”

A termék ára: 990.-

 

Maradj erős!

Le tudod győzni mindazokat, akik terrorizálnak vagy más módon elnyomnak.

Nick Vujicic

Ha valaki, akkor a karok és lábak nélkül született, védekezésre szinte képtelen Nick Vujicic tudja, milyen érzés, amikor az ember bántalmazók célpontjává válik: jól ismeri a rémálmokat, a teljes reményvesztettséget, tudja, milyen, amikor görcsbe rándul a gyomor.

A termék ára: 3699.-

 

Ebéd C. S. Lewisszal

Elképzelt beszélgetések az élet nagy kérdéseiről

Allister McGrath

Alister McGrath könyvével egy meghívást nyújt át nekünk: üljünk le együtt, hármasban C. S. Lewisszal, és beszélgessünk az élet nagy kérdéseiről, dilemmáiról egy közös ebéd mellett. Fedezzük fel, miként vélekedett Lewis barátságról, mennyről, a hit mellett szóló érvekről, a történetmesélés erejéről, s még számos kérdésről!

A termék ára: 3200.-

 

CikCakk magazin 2016/4

Te is szívesen körbeutaznád a világot? De milyen lehet egy olyan vitorlással átszelni a tengereket, amelyet te magad készítettél? Tudod-e, ki volt az a híres magyar, aki huszonöt nyelven beszélt, bejárta a Közel-Keletet, és még kémkedett is az angol királynak? És arról hallottál már, hogy volt idő, amikor a magyarok kalandozásaitól rettegett egész Európa? Ha nem, akkor lapozd fel a CikCakk magazin őszi számát − és mindezeken kívül izgalmas bibliai kalandokban is részed lehet!

A termék ára: 625.-

 

Bibliai kézikönyv gyerekeknek

Terry Jean Day, Carol J. Smith és dr. Tim Dowley

Ha még nem olvastad a Bibliát, kezdd el! Ez a kézikönyv lesz a kalauzod.

A termék ára: 4900.-

 

Family 2016/3

Szeptemberi számunk nagyinterjújában a hamarosan hazánkba látogató Linda Dillow-val beszélgetünk a mögöttük lévő több évtizednyi szolgálatról, a házassági intimitásról és a szenvedésben rejlő áldásokról.
Pszichológus szakértőnk segítségével alaposabban szemügyre vesszük a közeledés és a távolodás párkapcsolatokban megfigyelhető dinamikáját.
Bemutatjuk Zámbori Soma színészt, aki egy ideje lelkigondoz és prédikál is.
Gary Chapman megdöbbentő tényeket árul el arról, hogy miként hatnak a fejlődő agyra a különféle elektromos „kütyük”, és hasznos tanácsokkal szolgálunk a harag megfelelő kezelésével kapcsolatban is.

A termék ára: 750.-

 

Isten hozott!

Babanapló

Sally Ann Wright

Hogyan ünnepelhetnénk szebben egy gyermek születését, mint hogy hálát adunk érte Teremtőjének, és megörökítjük életének eseményeit? Ebben a szép babanaplóban az alkalomhoz illő imádságok és bibliai idézetek mellett helyet kap az ultrahangfelvételtől a családfán keresztül az első nyaralásig minden, amit a szülők fontosnak tartanak.

A termék ára: 2500.-

 

Izrael védelmében

Alan Dershowitz

E szenvedélyes könyv lapjain választ ad Izrael lármás támadóinak vádjaira - és ennek keretében kifejti, hogy bár Izrael messze nem tökéletes, mégis joga van létezni és megvédeni önmagát. A szerző meggyőzően érvel 32 különálló rágalom, becsmérlés és félreértés tekintetében, amik Izrael ellen irányultak az elmúlt években. E könyv alapvető fontosságú munka azoknak, akiket érdekel a Közel-Kelet máig tartó konfliktusa.

A termék ára: 3990.-

 

Péntekre új én

Hogyan változtasson az életén 5 nap alatt

Kevin Leman

Hányszor próbált már változtatni a szokásain, hogy a végén ráébredjen, önmagunkon változtatni még nehezebb vállalkozás, mint amikor másokat próbálunk változásra bírni?

A termék ára: 3200.-

 

Operation World

Sevent Edition

Jason Mandryk

A termék ára: 3500.-

 

Parents Resource Bible

A termék ára: 4750.-

 

A textual commentary on the greek New Testament

Bruce M. Metzger

A termék ára: 4200.-

 

The Christian Life Bible

A termék ára: 4750.-

 

Holy Bible - King James Version

A termék ára: 5100.-

 

The Living Bible

Self-Help Edition

A termék ára: 1950.-

 

Csőbe húzott férfiak

Bill Perkins

A férfiak tudják, hogy a cél a szexuális tisztaság. Csak azt nem tudják hogyan érjék el.

A termék ára: 950.-

 

Netfüggő gyerekek

Hogyan teremtsünk egyensúlyt a virtuális és a valódi kapcsolatok között

Gary Chapman és Arlene Pellicane

A digitális nemzedék szülei komoly kihívás előtt állnak: a gyerekek egyre több időt töltenek a képernyők előtt.

A termék ára: 2990.-

 

Bevezetés a Biblia világába 4.

Bibliaismeret és erkölcstan munkafüzet 4. évfolyam

A hit- és erkölcstan oktatásához készült munkafüzet a Biblia történeteit ismerteti meg a gyermekekkel játékos formában.

A termék ára: 1890.-

 

Üzenet Babilonba

Pálhegyi Ferenc

A történelem azt tanítja, hogy minden birodalom és minden társadalmi rendszer előbb-utóbb véget ér, megbukik.
Vajon hol ér véget az emberiség története? Mit mond erről a Biblia?

A termék ára: 1100.-

 

Több mint ács

Josh McDowell és Sean McDowell

Újra megjelent ez a nagyszerű könyv, és új borítót is kapott! 10 éve jelent meg ez a remek kis evangélizációs kiadvány, most az új kiadásban plusz egy új fejezet is található!

A termék ára: 1100.-

 

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar