Újdonság!

Krisztus iskolájában

Krisztus tanítása a szentségről a János 13-17 alapján

David Gooding

"Közvetlenül azelőtt, hogy Júdás aljasan elárulta, a hatóságok pedig letartóztatták Jézust - ami azután halálához vezetett -, Ő meghívta tanítványait, hogy csatlakozzanak hozzá Jeruzsálemben egy kölcsön kapott házban és együtt ünnepeljék meg a páskát. Az Úr ezt az alkalmat használta fel arra, hogy sok fontos dologra oktassa őket a keresztyén hit lényegével, a vele való folyamatos kapcsolat természetével, valamint jellemük és személyiségük átalakulásával kapcsolatban, hogy egyre jobban tükrözzék az ő dicsőségét.(...) Jézus volt a tanító, a tanítványok voltak a tanulók. Ez Krisztus iskolája volt. Ebben a könyvben az a célunk, hogy csatlakozzunk Jézus tanítványaihoz az ő iskolájában, és velük együtt tanuljuk a leckéket" - részlet a könyvből.

A könyv ára: 1200.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-9012-65-3
Oldalszám: 230
Tömeg: 266g
Kivitel: ragasztott, kötött

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar