Gyökerek és ágak

Kovács György

Az én fő kérdésem, valahogy így hangzik: lehet-e valaki egyszerre zsidó, magyar és keresztény? Istennek vagyok végtelenül hálás, hogy végül megtaláltam rá a magam válaszát, és ezt vallomásként, bizonyságtételként megkísérlem megfogalmazni a könyvben, valahogy így: Igen, én, aki fizikailag zsidónak születtem, magyar történelmi, kulturális és érzelmi világban élek, mint magyar állam- és honpolgár, és Krisztusban a Megváltó-Messiásban megtaláltam üdvösségemet és életem célja: zsidó magyar keresztény vagyok. Szeretném remélni, hogy ez nem magánügy. Ezért írtam belőle könyvet. Úgy vélem minden egyes embernek - így vagy úgy - élete során el kell jutnia, meg kell érnie arra, hogy megválaszolja: "kinek születtem?", "hol és hogyan élek?", "miben, kiben hiszek?". Ezek minden ember számára filozófiai, identitásbeli és egzisztenciális alapkérdések. Hiszen fizikailag, genetikailag mindenki születik valakinek, él valamely történelmi, kulturális és érzelmi közegben, és hinnie kell valamiben - netán Valakiben. Vagyis mindannyiunk identitásának három rétege van: fizikai, kulturális és szellemi. Ezt nevezik önazonosságnak, identitástudatnak.

A könyv ára: 2100.-

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar