Az egyház következő háborúja

Chuck D. Pierce

A mi Istenünk a rend és jogosság Istene. Arra hívja egyházát, hogy állítsa helyre az igazságosságot az Ő zsinórmértéke szerint, de kiáltása gyakran süket fülekre talál a mai egyházban. Ennek eredményeként kultúránk szellemi anarchiába sodródik és megfertőzi egyéni és közösségi életünk minden területét. Ebben a könyvben a két szerző az Úrtól kapott olyan látást oszt meg velünk, amelyből megtudjuk, hogyan fegyverkezhetünk föl a szellemi harcra olyan ellenségekkel szemben, mint a törvényszegés, az erkölcsi hanyatlás, a hamis vallások, a reménytelenség, a fásultság és az erőszak. Cselekvésre szólítanak fel minket. Szavaik sürgetőek, de reményteljesek is.

A könyv ára: 2190.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-219-641-4
Oldalszám: 290

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar