Újra kapható!

A gyülekezet újragondolása

Frank Viola

Évente egymillió keresztény hagyja el a hagyományos egyházat (az USA-ban). Vajon miért? Frank Viola szavakba önti azt, aminek a hiányát az olvasó érzékelte a gyülekezetben. Viola hiszi, hogy sok mai közösség eltávolodott Isten eredeti szándékától a gyülekezetre vonatkozóan. Mint a házigyülekezeti mozgalom kiemelkedõ vezetője, Frank élharcosa egy forradalomnak, ami napjainkban végigsöpör Krisztus Testén. Ez a mozgalom megkérdőjelezi a fennálló szellemi helyzetet és újrafogalmazza a gyülekezet lényegét. Ezt a mozdulást a hiteles közösség isteni terve hozta létre. Új fogalomnak tűnik, pedig a történelmi múltban és magába Istenben gyökerezik. Csatlakozz Frankhez ebben a könyvben, mely építő módon követi a Pogány kereszténység c. kötetet, és leírja Isten eredeti szándékát a gyülekezettel kapcsolatban, mely szerint Krisztus Teste természetes, élő, lélegző szervezet. Olyan gyülekezet ez, ami szokásoktól mentes, nem szorul négy fal közé, és amit a meghitt szellemi kapcsolat formál.

A könyv ára: 2390.-

Kategória: tanítás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar