Törj ki!

Öt kulcs a sikeres és rendkívüli élethez

Joel Osteen

Isten nem arra teremtett minket, hogy beérjük egy középszerű, érdektelen vagy beteljesületlen élettel. Célja a megteremtésünkkel, hogy nyomot hagyjunk a nemzedékünkben. A Teremtő minden egyes személybe belehelyezte a nagyság magvait. Ha az élet gondja ránk nehezedik, lenyom minket, korlátok közé szorítja a gondolkodásunkat, és arra igyekszik rákényszeríteni, hogy a negatív oldalát lássuk mindennek, megvan bennünk az a képesség, hogy felülemelkedjünk ezen, és az akadályokat legyőzve tovább haladjunk előre, az elhívásunk beteljesedése felé.

Joel Osteen, aki több nagy sikerű könyv szerzője, a Törj ki! című erőteljes, inspiratív és hitet építő írásában gyakorlati tanácsokat ad arra bátorítja olvasóit, hogy az akadályokon áttörő életet éljenek. Ez a könyv segítséget kíván nyújtani az olvasóknak abban, hogy miként törjenek ki korlátaik közül és nyerjék meg a szabadságot. Továbbá hasznos tanácsokat oszt meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetséges nagyobb áldásokban hinni, felébreszteni magunkban az alkotókedvet, javítani a kapcsolatokat, valamint valóra váltani az álmokat.

Joel Osteen bátorító üzenetének középpontjában öt olyan alapelv áll, melyek segítségével túljuthatunk korlátainkon:
- Merjük hinni, hogy a lehető legjobb fog megtörténni velünk.
- Az áttörésben való reménység jellemezze a hozzáállásunkat, hogy ezáltal legyőzhessük a kihívásokat.
- Mindig legyen hely a növekedés számára.
- Bátor imákat mondjunk.
- Kövessük Istennek az életünkre vonatkozó tervét, a körülményektől függetlenül.
Ez a könyv hittel és inspirációval ösztönzi az olvasókat arra, hogy új perspektívából nézzék az életüket, ne engedjék, hogy bármi visszatartsa őket, és ne nyugodjanak bele olyan negatív megbélyegzésekbe, amivel korlátok közé akarják szorítani őket. Joel Osteen álláspontja, hogy az áttörésnek először a saját elménkben kell megtörténnie: Amikor az elmédben szabaddá válsz, ha hinni kezded, hogy képes vagy magasabbra szárnyalni és az akadályok fölé emelkedni, akkor Isten szabadjára engedi az erőt a bensődben, és képessé tesz arra, hogy a hétköznapok helyett azt a különleges életet éld, amire eredetileg megteremtett.

A könyv ára: 3390.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-552-603-9

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar