24 órás dicsőítés és ima

Prazsák László

Ma világszerte egyre több helyen hangzik Isten dicsőítése, és már sok városban szünet nélkül, folyamatosan - ahogy meg van írva: "Hogy zengjen néked, és el ne hallgasson felőled a dicséret: Uram, én Istenem, örökké dicsőítelek téged!" (Zsolt.30:13). Ez egyáltalán nem új dolog - bár ma még sokaknak szokatlan -, hiszen a Mennyben mindig is szüntelenül folyt, és ebben a pillanatban is folyik Isten dicsérete. Valamikor régen, a Dávid sátorában is megszakítás nélkül, éjjel-nappal dicsőítették az Urat az énekesek, akiket Dávid állított ebbe a szolgálatba. Ahogy rohamosan közeledünk a korszak vége felé, s ahogy Jézus egyre közelebb jön hozzánk, TERMÉSZETES, hogy a Földről is egyre erőteljesebben, hangosabban és egyre folyamatosabban emelkedik a mennyei trón elé a dicséret. Hiszen Isten méltó a dicséretre, és egyedül Ő méltó rá. Most itt az idő, hogy a mi népünk is bekapcsolódjon ebbe a dicsőítés-folyamba, amely egy napon az egész Földet be fogja borítani.
A szerző évek óta azon fáradozik, hogy ezt előkészítse. Ebben a könyvben az Olvasó betekintést kaphat az előzményekbe, s hogy most hol tartunk - és arról is látást nyerhet, hogy milyen lesz az, amikor majd Budapesten is elindul a folyamatos, 24 órás dicsőítés - és hogyan lehet ebbe bekapcsolódni.

A könyv ára: 1950.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-229-814-4
Méret: 140 x 208
Tömeg: 170g

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar