Az Apostoli Szolgálat

Rick Joyner

Az apostolok szolgálata kulcsfontosságú az egész Eklézsia (Krisztus Teste)számára, és nélküle az Eklézsia sohasem válhatna azzá, amivé Isten elhívása szerint lennie kellene.... Miközben a világ, és nagyrészt maguk az egyházak is arra figyelnek, ami problematikus, vagy egyenesen botrányos a mai kereszténységben, azalatt megszületett az " Új apostoli reformáció" mozgalma, amely rövid idő alatt a kereszténység, sőt az egész világ leggyorsabban növekedő vallási áramlatává vált.Ezért lett az apostoli szolgálat(korunk legfontosabb kérdése)ennek a könyvnek a témája. Kérdések, amire választ ad a könyv:Mit jelent apostolnak lenni?-Vannak-e ma apostolok?-Mi az apostolok feladata és szerepe?-Milyen felhatalmazásuk van?-Hogyan ismerhetők fel a hamis apostolok?-Milyen lesz az apostoli eklézsia?

A könyv ára: 2390.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-229-823-3
Oldalszám: 224
Kivitel: ragasztott

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar