Válaszok az élet kérdéseire

Billy Graham

Billy Graham ezt kérdezte: "Van-e egyáltalán olyan mérték, amihez alkalmazkodhatunk, hogy jó tanácsokat, pontos információt és az önmagunkkal és életünkkel kapcsolatos kérdésekre válaszokat kapjunk?"
"Igen, van. Már csaknem 30 éve rovatot vezetek az egyik újságban >>Válaszom<< címmel. Ez a rovat több, mint az én válaszom minden elképzelhető kérdésre, amelyeket az emberek hozzám küldenek. Válaszaim azon alapulnak, amit a Biblia mond. Jóllehet a kultúrák eltérnek egymástól és az idők változnak, Istenünk Igéje örökké megáll mint az élet minden problémájára adható válaszok változhatatlan forrása."
Ebben a könyvben őt főcím alá sorolhatók a kérdések és feleletek: Kapcsolatok, Lelki kérdések, Pszichológiai problémák, Erkölcsi kérdések, Bibliai kérdések.

A könyv ára: 1250.-

Kategória: tanítás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar