Jelenleg nem kapható!

Mi történt a kereszttől a trónig?

E. W. Kenyon

A könyv felfedi a Pál apostolnak adott kijelentést és megmutatja, hogy mit tett Isten Krisztusban a megtestesüléstől egészen addig, amíg Ő leült a Felség jobbjára a Magasságban.
Az egyház még sohasem értette meg teljesen a szellemi jelentőségét annak, ami akkor történt, amikor Krisztus meghalt a kereszten, eltemették és feltámadt a harmadik napon. Az átlagos keresztény csak Krisztus fizikai szenvedését látta.
Kevesen ismerik fel azokat a mély igazságokat, amelyek a Pál apostoli kijelentésében adattak meg nekünk. Amíg Isten nem nyilatkoztatta ki ezeket az igazságokat Pálnak, senki sem értette, hogy miért jött el Krisztus... miért volt szükséges a kereszthalál... senki sem tudta, mi történt az alatt a három nap alatt, amikor az Ő fizikai teste a sírban feküdt a feltámadás előtt. Még a tanítványok, akik Jézussal jártak, sem ismerték fel teljesen, hogy ki volt Ő, miért jött el, mit kell elszenvednie, és mit fognak nyerni a szenvedése által. Nem tudták, hogy mi történt a kereszten vagy a feltámadása előtti három nap és éjszaka alatt, de nekünk tudnunk kell erről a három napról, mert ez hitet fog építeni bennünk.

A könyv ára: 1950.-

Kategória: tanítás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar