Jelenleg nem kapható!

Az új teremtés valósága

E. W. Kenyon

Megtaláltuk azt a titkot, amit a pszichológusok oly régóta kutatnak. A titok a "belső ember", az újjáélesztett szellem, amellyel Isten foglalkozik. Felfedi a könyv azt, kik vagyunk mi ma Krisztusban; hogy Ő mit mond rólunk; hogy mivé tett minket az Ő hatalmas megváltói munkája során.
Pál apostol leveleit tarthatjuk egy emberi lángelme művének vagy isteni kinyilatkoztatásának. Bepillantást nyerhetünk abba, hogy mi volt Isten magasságos célja a megtestesüléssel. A négy evangélium bemutatja nekünk a Mester földi életét, Pál apostol leveleiből viszont kijelentést kapunk arról, hogy mi történt a kereszten, mi történt ezt követően a három nap és három éjszaka során, míg Krisztus feltámadt a halálból.
Élénk képekben láthatjuk Krisztus teljes helyettesítő munkáját. Ez a munka képezi megváltásának jogi hátterét.

A könyv ára: 1750.-

Kategória: tanítás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar