Isten orvossága

Kenneth E. Hagin

A könyv a hitről szól. A hitről, amely elveszi Istentől, amit Isten adni akar, azt, amit nem tud odaadni e nélkül a hit nélkül. A mindennapok gyakorlatára alkalmazott hitről, mely az Igéből ered. A hitről, melyet bárki felépíthet az Igéből, Isten orvosságából, amely mindenki számára elérhető, és mindenki számára egyformán működik. És a mögötte álló, minden jóra elszánt, mélységesen jó szándékú Istenről, aki partnerekre vár, hogy felépítsék önmagukban azt, ami megmozdítja erejét, amely bármi szörnyűséget képes legyőzni. Az eredmény, amelyet a szerző saját életében tapasztalt meg: három önmagában is végzetes betegségből való teljes gyógyulás.

A könyv ára: 1000.-

Kategória: tanítás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar