Szeretet: az út a győzelemhez

Tedd Isten szeretetét legfőbb céloddá!

Kenneth E. Hagin

Isten mondja nekünk az Igéjében, hogy tegyük Isten szeretetét legfőbb célunkká az életben. A Bővített bibliafordítás ezt így mondja: buzgón, erősen, mindenekfelett keresd, kutasd és ragadd meg a szeretetet - legyen ez a legfőbb törekvésed. (1Kor. 14,1) Mégis hányan mondhatjuk el őszintén, hogy Isten szeretetét legfőbb célunkká és törekvésünkké tettük életünkben?
A könyvben Hagin megmutatja, miért nélkülözhetetlen Isten szeretete az életünkhöz. Azt írja: "Az élet oly sok problémájára ebben a kijelentésben van a válasz: Isten szeretete soha nem vall kudarcot! Ezért ha te megtanulsz szeretetben járni, akkor sosem fogsz kudarcot vallani, igaz? Én most az isteni szeretetről - Isten bennünk levő szeretetéről - beszélek, és nem az emberi szeretetről."
Hagin megtanít, hogyan hagyjuk, hogy Isten szeretete uralja az életünket, ahelyett, hogy hústestünk, illetve meg nem váltott gondolkodásunk irányítana bennünket. Kezdd tehát Isten szeretetét életed fő céljává tenni és tanuld meg, hogyan tudod még a lehetetlennek tűnő helyzeteket is megváltoztatni az életedben - csupán azáltal, hogy az isteni fajta szeretetben jársz.

A könyv ára: 3200.-

Kategória: tanítás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar