A walesi ébredés

Eredete és kibontakozása

Thomas Phillips

"De senki sem várt olyan különleges megnyilvánulást, mint ami bekövetkezett. Valóban, aligha alakítottunk ki magunkban ilyen elképzelést az isteni bemutatkozásról mert a jelenlevők többsége még sohasem élt át ehhez hasonlót. Mindnyájan hallottunk atyáinktól azokról a nagy hatásokról, amelyeket a fiatal korukban éltek át az Ige prédikálása nyomán, és arról a befolyásról, amit a Szent Szellem kiáradása gyakorolt az istentiszteleten összejött emberek értelmére, de magunk sohasem láttunk ahhoz hasonlót, legalábbis olyan mértékben, mint amiről atyáink bizonyságot tettek saját tapasztalataik alapján. Ezért bizonyos kételkedés töltött be minket azzal kapcsolatban. De most ez a kételkedés örökre megszűnt."

A könyv ára: 950.-

Kategória: történelem

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar