Csodamozgalmak

Arról, ahogy muzulmánok ezrei Jézus Krisztus szerelmesei lesznek

Jerry Trousdale

Fedezd fel a néha humoros, gyakran viszont kijózanító, mégis bátorító és igaz történeteket arról, hogy muszlim vezetők és egész iszlám közösségek miként térnek meg Krisztushoz!

A Csodamozgalmak elbeszélés egy bámulatos változásról, amely olyan iszlám közösségekben zajlik, ahol Jézus Krisztus igazsága sok ezer muszlim életét fordítja meg. A könyv közelről veszi szemügyre az Úr munkáját, amelyet az evangélium terjesztésében végez, és eközben kiemeli azokat a kulcsfontosságú bibliai elveket, melyek segítenek a keresztényeknek abban, hogy szeretettel telve megosszák a jó hírt a maguk lakóhelyén. A szerző körvonalazza a mások felé való szolgálat elveit, amelyek kaput nyitnak az evangélium munkája számára.

• A megindító történeteken keresztül, amelyek arról szólnak, hogy Isten miként formálja át a muszlimok szívét Afrikában, fedezd fel te is, hogyan adhatod tovább a jó hírt hatékonyabban!
• Fedezd fel, milyen módokon érheted el a nem hívő közösségeket szeretet és irgalmasság révén!
• Ismerd meg a sikeres, Istentől ihletett tanítványság legfontosabb bibliai elveit!

„Ez a könyv, ezek az emberek és a csodálatos történetek valóságosak! Hallottuk, láttuk, elmentünk és együttműködtünk a CityTeammel Afrikában. Ez egy paradigmaváltó mozgalom Istentől – mindenkinek olvasnia és alkalmaznia kell a könyvet, aki elkötelezett a tanítványképzés iránt. Szívből ajánlom!” - Chip Ingram, Venture Christian Church, vezető lelkész

Jerry Trousdale az International Ministries for CityTeam International igazgatója, 2005-ben csatlakozott a szervezethez. Emellett a Final Command Ministries társalapítója. Ez a szervezet muszlim népcsoportok közötti tanítványképző mozgalmak alapításának szenteli működését. Trousdale az évek során gyülekezeteket alapított muszlimok között Nyugat-Afrikában, valamint a keresztény könyvkiadásban tevékenykedik és pásztorként szolgál Kaliforniában és Tennessee-ben.

A könyv ára: 2450.- Kiadói ár: 2085.-

Kategória: regény
ISBN: 615-524-636-4
Oldalszám: 230
Méret: 143 x 205 x 17
Tömeg: 260g
Kivitel: kartonált, ragasztókötött
Kiadás ideje: 2014. november 17.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar