Cserépedényekben lévő kincs

Claudio Freidzon

Neked milyen képed van Istenről? Hogyan képzeled el őt? Isten népe történetének egy különleges pillanatában az Úr úgy döntött, hogy Jeremiás próféta képzeletét arra ösztönzi, hogy az fazekasként képzelje el az Urat. Ha egy Isten tevékenységét szimbolizáló képet kellene választanunk, lehet, hogy mi nem olyan fazekas mellett döntenénk, aki értékes edényeket készít, melyeket azután össze kell törnie, hogy jobbakat készítsen belőlük. De a Jézus Krisztusban hívőknek meg kell újítaniuk Istenről alkotott képüket... és el kell menniük a találkára az Isteni Fazekas műhelyébe.

Ebben az igazán inspiráló könyvben Claudio Freidzon pásztor elvezet bennünket erre a találkára. Lehet, hogy fájdalmas élmény lesz, de ha meghalljuk az Úr átformáló szavát, fájdalmunkat örömre változtatja, a szegénységet pedig gazdagsággá teszi.

A könyv ára: 1950.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-06-5371-8
Oldalszám: 230

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar