Keresztutak

Wm. Paul Young

A világszerte páratlan sikerű, 18 millió példányos A Viskó szerzőjének új könyve!

A Viskó Magyarországon is többszázezres olvasótáborából már rengetegen várják a szerző új könyvét. Ahol A Viskó kiadásra került, a Keresztutak megjelenését is óriási várakozás előzte meg. Méltán. Sok-sok olvasó szerint, ha lehet, egy még izgalmasabb történet várja a vásárlót...

Anthony Spencer önző üzletember, aki büszke arra, hogy saját erejéből jutott fel a csúcsra, bár a győzelemért fájdalmasan nagy árat kellett fizetnie. Tony egy agyvérzést követően kómában fekszik a kórház intenzív osztályán. Egy szürreális világban "ébred fel", egy "élő" tájon, amely az ő földi életének szépséges és romlott oldalait tükrözi. Úgy véli, a szereplőket, akikkel élénk beszélgetéseket folytat, pusztán saját tudatalattija vetíti ki, mégis követi utasításaikat, hátha így rátalálhat a valódi életre, vagy akár a megváltásra. Kalandja során Tony egyre mélyebb kapcsolatokba bonyolódik. "Lát" mások szemével, és átérzi, amit átélnek, mégis "vak" arra nézve, milyen következményekkel járhat az, ha elrejti saját céljait és veszteségét, melyek hadakoznak a gyógyulás és bizalom lassan kibontakozó folyamataival. Vajon az események váratlan alakulásának hatására Tony megvizsgálja-e az életét? És felismeri-e, hogy kártyavárat épített összetört szíve mérgezett talajára? Lesz-e bátorsága meghozni azt a létfontosságú döntést, amellyel helyrehozhatná az óriási igazságtalanságot, amit még kómába esése előtt indított el?

Ahogy azt a Viskó esetében is megtettük, további kedvezményeink lesznek 11-50 db közötti, illetve 50 db feletti vásárlások esetén.

A könyv ára: 3450.- Kiadói ár: 2935.-

Kategória: regény
ISBN: 978-615-524-608-1
Oldalszám: 336
Méret: 134 x 204 x 23
Tömeg: 340g
Kivitel: kartonált, ragasztókötött
Kiadás ideje: 2013. október 24.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar