MEGJELENT!

Inkább élj!

Isten csodatevő erejével a gyógyulásért, az egészségért és a teljes győzelemért

Dr. Norvel Hayes

Elgyengítő betegség és fájdalmas tünetek tartanak fogságban? Gyógyíthatatlan betegségről kaptál diagnózist te magad vagy valaki, akit szeretsz, ami úgy hangzik, mint egy halálos ítélet?
Isten azt akarja, hogy élj, és ne halj meg! Ő már gondoskodott rólad Jézus által, és konkrét ígéreteket adott neked az Igéjében, hogy bebiztosítsa a gyógyulásodat, és megalapozza a győzelmedet a betegség fölött.
Dr. Norvel Hayes elismert bibliatanító, aki radikális hitet közvetít, hogy a legyőzhetetlennek tűnő akadályok ellenére is segítsen átvenni a csodádat.
Az Inkább élj! minden keresztény számára kulcsot kínál, aki reménytelen helyzettel néz szembe, hogy fel tudja szabadítani a hitét, és a gyógyulás csodáját élje át a testében. Ha félelmek közt, hitetlenségben vagy bizonytalanságban sínylődtél eddig, akkor engedd, hogy ez a könyv lángra lobbantsa a hitedet a teljes győzelmed érdekében!
A benne olvasottak hatására elfoglalhatod azt a pozíciót, amelynek segítségével birtokba tudod venni a csodádat, miközben:
- megismered Isten tervét az egészségedre és a gyógyulásodra vonatkozóan;
- szabadjára engeded a csodádat a dicsőítés által;
- a visszájára fordítod a reménytelen helyzetedet;
- olyan hatalmat gyakorolsz, amelyet nem lehet letagadni;
- kiűzöd a kétségbeesést és megragadod a győzelmedet.
A bővelkedő élet biztos ígéretével rendelkezel! Amint Jézusra és az Ő Igéjére fókuszálod a figyelmedet, élni fogsz, és nem halsz meg.

A könyv ára: 3950.- Kiadói ár: 3360.-

Kategória: tanítás
ISBN: 9786156017475
Oldalszám: 176
Méret: 140x215
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2023. december 5.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar