MEGJELENT!

Útkészítő

Találd meg az utat ahhoz az élethez, amelyről mindig is álmodtál!

Ann Voskamp

Hogyan találhatod meg az előrevezető utat az egyetlen életedben, hogyha az élet nem úgy alakul, ahogyan megálmodtad?

Ha nem megfelelő útmutatást követsz, a végén ott kötsz ki, ahol sosem szerettél volna. Ha az elvárások, amelyeket kézhez kaptál, sikerről és kiteljesedett, tartalmas életről szólnak, ám ez sehogy sem egyezik életed tényleges valóságával, nem csoda, ha úgy érzed, kissé eltévedtél. És az élet hullámai egyre csak jönnek feléd.
Álmaid. Csalódásaid. Reményeid. Szívfájdalmaid. Az élet viharait képtelenség irányítani; csak annyit tehetsz, hogy megtanulsz járni a hullámok között. Útkészítő című könyvében Ann Voskamp, négyszeres New York Times-bestseller szerző, feledhetetlenül kitárulkozó történetet mesél szeretetről és veszteségről – a házasságáról, amelyet majdnem elveszített, a kislányáról, akire majdnem nem talált rá, és arról, hogy akármerre fordult, sehol nem látta az előrevezető utat.
Miközben a férje szívét összetörte, a kislánya szívét pedig műteni kellett, Ann szíve majdnem felmondta a szolgálatot – végül mégis így jutott el ahhoz, ami mindennek a szíve, a lényege: a megszentelt életvitelhez, amely az egész életre kiható teljes fordulatot hoz.

A hullámok között utat keresve felfedezheted, hogy… • vannak szent útjelzők, amelyek egy járatlanabb, mégis boldogítóbb út felé mutatnak; • bármilyen Vörös-tenger előtt kell is megállnod, az akadály maga a csoda; • a keresztülvezető út megtalálása valójában egy életvitel megtalálásáról szól; • a legeslegnagyszerűbb szerelmi történet, amelyet csak el tudsz képzelni, nem ábrándkép, hanem valóság!

Ebben az őszinte szerelmi történetben Ann olyan iránytűt ad a kezedbe, melynek segítségével kibogozhatod az életedet, rátalálhatsz egy mélységesen gyakorlatias és átformáló életvitelre, és megláthatod, hol vezet keresztül az út arra a helyre, amelyről eddig csak álmodtál – olyan ösvényen át, amelyre egyáltalán nem számítottál.

A könyv ára: 4490.- Kiadói ár: 3815.-

ISBN: 9786156017383
Oldalszám: 368
Méret: 140x205
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2022. október 27.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar