A vezetés 5 szintje

Növeld befolyásodat lépésről-lépésre!

JOHN C. MAXWELL

John C. Maxwell, első számú New York Times bestseller író felfedi, hogyan működik a valódi vezetés és elérhetővé teszi mindenki számára. A vezetés nem a titulusból fakad. Sőt, a kinevezés egy pozícióra csupán az első és a legalsó szintje a vezetés öt szintjének minden hatékony vezető számára. Hogy több légy, mint egy főnök, akit követni kell, el kell sajátítanod a képességet egy olyan csapat motiválására és felépítésére, amely nem csak eredményeket termel, hanem jövőbeli vezetőket is!

A VEZETÉS 5 SZINTJE:
1. Pozíció – Az emberek azért követnek, mert követniük kell.
2. Engedély – Az emberek azért követnek, mert követni akarnak.
3. Teljesítmény – Az emberek azért követnek, amit a szervezetért tettél.
4. Az emberek fejlesztése – Az emberek azért követnek, amit értük tettél.
5. A csúcs – Az emberek azért követnek, ami vagy, és amit képviselsz.

A könyvben leírt tanácsokat munkával és a tanulásra való hajlandósággal ötvözve, bárki felemelkedhet egy magasabb és hatékonyabb vezetési szintre, és ezáltal nagyobb hatást érhet el. JOHN C. MAXWELL nemzetközileg elismert vezetési szakértő, oktató és szerző, könyveiből több mint 21 millió példány fogyott világszerte. Dr. Maxwell az EQUIP és a John Maxwell Company szervezetek alapítója, ahol több mint 6 millió vezetőnek tartott képzést 177 országban. Minden évben meghívott előadó a Fortune 500 cégeknél, nemzetközi kormányvezetők kongresszusain, valamint olyan szervezeteknél, mint az amerikai hadsereg katonai akadémiája és erődje (USMA), a National Football League és az ENSZ. John C. Maxwell blogját a JohnMaxwellOnLeadership.com oldalon olvashatja, követheti őt a Twitteren is a Twitter.com/JohnCMaxwell elérhetőségen, valamint még többet megtudhat róla a JohnMaxwell.com honlapon.

A könyv ára: 4990.- Kiadói ár: 4250.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-36-9
Oldalszám: 320
Méret: 152x228
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2022. augusztus 12.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar