Párizs, én megbocsátok!

Karen Kingsbury

Ashley végre érezte, hogy kezd megnyugodni. Ez a párizsi út talán mégis jó döntés volt. A rémisztő titka ellenére is. Most már jó oka volt elhinni, hogy vissza kell mennie arra a helyre, amely majdnem a vesztét okozta, és meg kell békélnie vele. Eljött az ideje, hogy új emlékeket szerezzen Párizsban, és tisztázódjon benne, hogy senki nem üldözi, senki nem próbálja megölni. Igen, tárt karokkal fogadja ezt az utat és mindent, amit magával hoz. Nem lesz semmi baj.

Albert Arnaud előállt a tökéletes tervvel. Nem fogja újból elkövetni a régi hibákat. A szavát adta. Még egyszer végigmérte a plakátot. Igen, a nő itt lesz, ezen a helyen csütörtökön hét órakor. Ez pedig egyetlen dolgot jelenthetett. Annyi év után Albert újra fogja látni Ashley Baxtert. És még egy esélye lesz megtenni, amire Jean-Claude kérte. Akármilyen árat kell is fizetnie érte.

A könyv ára: 4250.- Kiadói ár: 3610.-

...még többet a könyvről >>>


Kategória: regény
ISBN: 978-615-6017-32-1
Oldalszám: 272
Méret: 140x205
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2022. március 31.

KÖNYVAJÁNLÓ

https://youtu.be/olqJQn-VHZY

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a
webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar