Megnyílt egek

Bill Johnson

Tapasztald meg a folyamatos ébredést!

A történelemben vannak időszakok, amikor Isten jelenléte ébredést hoz – erőteljes működésbe lép, lelkeket ment meg és csodákat szabadít fel. Gyakran a Szent Szellem elszigetelt, egyedi kitöltetéseként gondolunk ezekre az időszakokra.

Vajon lehetséges ébredést tapasztalni minden nap, életvitelszerűen is?

Bill Johnson pásztor határozott igennel válaszol. A világszerte elismert bestseller szerző, a kaliforniai Reddingben működő Bethel gyülekezet rangidős vezetője, Bill Johnson szíve az ébredésért dobog. Bethelben töltött szolgálati ideje alatt az egyházközösség olyan valamit tapasztalt meg, amit csak a Szent Szellem folytonos, szakadatlan kitöltésének lehet nevezni.

Mérföldkőnek tartott könyvében Bill pásztor e mozgalom pásztoraként nyert tapasztalatai alapján tanít, megosztva az ébredés iránti szenvedélyét azzal a gyakorlatias bölcsességgel együtt, amely ahhoz szükséges, hogy Isten munkája mind személyes, mind testületi szinten tartós maradjon.

A Megnyílt egek serkenteni fog abban, hogy:
• Új módon határozd meg, hogy a valódi bibliai mérce szerint mit tekintesz „normális” kereszténységnek.
• Fenntartsd a szíved oltárán égő szent tüzet, miközben tovább kiáltasz a Szellem még nagyobb kitöltetéséért.
• Tanúja légy az ébredés túlcsordulásának a kultúra szélesebb közegében is, a társadalom megreformálását és alkotóképes reneszánszát hozva.
• Felfedd az ébredés jutalmát, és az arra indítson, hogy törekszel rá bármi áron.
• Azonosítsd a testületi ébredést általánosan kísérő zűrzavart, és megtanuld irányítani azt.
• Minden befolyási körben az ébredés hordozója legyél, terjesztve a tüzet az iskoládban, otthonodban és a vállalkozásodban.

Ha arra szomjazol, hogy Isten friss munkát kezdjen az életedben, gyülekezetedben vagy közösségedben, a Megnyílt egek vezérfonalat ad ehhez az oltár előkészítésén és az Isten tüzével való találkozáson keresztül, mindennap táplálva azt a tüzet! Miért érnéd be bármi kevesebbel?

A könyv ára: 3450.- Kiadói ár: 2930.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-23-9
Oldalszám: 288
Méret: 152x228
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2021. szeptember 22.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar