Nyerő kapcsolatok

Hogyan juthatsz célba az udvarlás, a házasság és a szex terén?

Michael Todd

Mindenki vágyik a valódi szerelemre, az egészséges, beteljesedést biztosító kapcsolatokra. Na de hogy lehet ezeket a vágyakat összhangba hozni Isten életünkre vonatkozó fantasztikus tervével?

Michael Todd őszintén és erőteljesen tanít a kapcsolatokról, kendőzetlenül beszél szívfájdalomról és gyógyulásról, ütős igazságokat fed fel Isten Igéjéből.

Az együttjárásról, házasságról és szexről szóló rendkívül népszerű előadássorozata már eddig is emberek millióinak nyújtott segítséget, most pedig könyv formájában segít valós célokat kitűzni, elkerülni a leggyakoribb kapcsolati buktatókat, és nyerő kapcsolatokat kialakítani életünk minden területén.

MICHAEL TODD a Transformation Gyülekezet vezető pásztora az oklahomai Tulsában feleségével, Natalie-vel együtt. Személyes filozófiájuk és céljuk, hogy újra bemutassák Istent az elveszett és megtalált embereknek, hogy átformálódhassanak Krisztusban. Törekednek elérni környezetüket, városukat és a világot az evangélium napjaink generációját megszólító, kortárs megfogalmazásával. Michael és Natalie 2010 óta házasok; Tulsában élnek három gyönyörű gyermekükkel, Isabella és Ava nevű lányaikkal és kisfiukkal, ifj. Michaellel.

A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2510.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-16-1
Oldalszám: 224
Méret: 152x228
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2020. november 25.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar