Újdonság!

Sokkal többre születtél

Urbán L. Tamás

Ébredés Misszió

Készülj fel, mert ez a könyv provokálni fog Téged! Arra csábít, arra ösztönöz majd, hogy újra szállj szembe azokkal a problémákkal, melyek eddig visszafogták vagy megkeserítették a mindennapjaidat. Ha megteszed, tudd meg, hogy ezzel a kiadvánnyal a kezedben sokkal nagyobb esélyed van a győzelemre, mint bármikor volt az életed folyamán! Új motivációt, új bátorságot, új reményt, lendületet, s ha jó döntéseket hozol, akkor egy teljesen új életet fog adni Neked. Én arra vágyom, hogy miközben olvasod, lángra lobbanjon a szívedben a hit, a remény és a szeretet. Merj végre valódi szenvedéllyel látni, érezni, létezni, kilépve a hétköznapi emberek kötelező, szürke mókuskerekéből! Nem ígérek nagy dolgokat azért, hogy megvedd ezt a könyvet, de egy valamit biztosan tudok: az álmaid, a küldetésed, amikkel a Földre születtél, még mindig várnak Rád! Türelmesen várják, hogy komolyan vedd végre őket, és elindulj a saját utadon. Azt szeretném, hogy elhidd: “Sokkal többre születtél”!

A könyv ára: 2200.-

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar