Majd egyszer

Karen Kingsbury

NAPKELTE sorozat 3. kötet

Elkeserítő helyzet
Dayne és Katy Matthews belevágnak a két külön film forgatásába. A bulvárlapok bajokról példálóznak kettejük között. Aztán megjelenik egy címlapfotó, amely tönkreteheti mindazt, amit együtt próbáltak felépíteni. Dayne tudja az igazságot a fényképpel kapcsolatban, de ha felfedi, azzal megsemmisítő csapást mér azokra, akiket annyira szeret.
Szívet tépő veszteség
A Flanigan családot lesújtja a Keresztény Gyermek Színjátszó Kör elvesztése, és csodáért kezdenek imádkozni. Bailey és Connor azt látják, hogy a színjátszó kör nélkül maradt barátaik rossz irányba indulnak el, és ártalmas döntéseket hoznak.
Feltámadó remény
John Baxter megteszi a következő lépést Elaine-hez fűződő kapcsolatában, ám ezzel együtt el kell gondolkodnia a Baxterház eladásán. Nagyobb szükség van a családi összefogásra, mint valaha. Csak egymás iránti lankadatlan szeretetük segíthet Baxteréknek leküzdeni a ma próbáit, hogy eljussanak arra az életre, amelyről tudják, hogy megvalósulhat… majd egyszer.

A könyv ára: 3450.- Kiadói ár: 2935.-

Kategória: regény
ISBN: 9786158104524
Oldalszám: 368
Méret: 140 x 205 mm
Tömeg: 328g
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2018. október 8.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar