Újdonság!

Nyelvedben a sorsod

SZÜKSÉGE VAN-E A NYELVEDNEK GYÓGYULÁSRA?

Derek Prince

Logos 2018

Lehet rosszul használni a nyelvünket, ami nem áldást, jólétet, hanem kárt, bajt és veszedelmet hozhat életünkre? Hallottál már az édes pletykafalatokról? Tudtad, hogy a hazug és hízelkedő ajkak megtévesztést szólnak, és hogy az elhamarkodott beszéd a bolondnál is rosszabb? Tudtad, hogy a Bibliának sok és fontos tanítása van az ajkaink használatáról?

A szavak pedig hosszútávon meghatározzák sorsunkat, életet fakasztanak, vagy áldásforrásokat tömnek be. Mindezeknek oka van, hisz a szívünk túlcsordul a szánkon. Sajnos sok keresztény nem fordít különösebben gondot beszéde megtisztítására. Te ne legyél közülük való!

Derek Prince, bibliatanító hat betegséget elemez, amitől gyakran megfertőződik az életünk, és bizonyos esetekben végzetes lehet, ha ellenőrzés nélkül marad. Derek üzenete segít, hogy felismerd e veszélyeket, átgondold szavaidat, és időben kormányozd az életedet a megfelelő irányba, elkerülve a hajótörést és a szerencsétlenségeket. Tanít és buzdít a nyelv helyes használatára, hogy sikert és teljes, tökéletes üdvözülést hozzon életedbe.

A könyv ára: 1675.-

Kategória: tanítás
ISBN: 9786155856037
Oldalszám: 120
Méret: 135 x 195 mm
Tömeg: 178g
Kivitel: kartonált

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar