Határtalan Bűnözés

AMIT A POLITIKA ÉS A TÖMEGMÉDIA A MIGRÁNSOK BŰNCSELEKMÉNYEIRŐL ELHALLGAT ELŐLÜNK

Udo Ulfkotte

Pesti Srácok 2018

A 2017-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt német szerző a Határtalan bűnözés című könyvének bővített kiadásán dolgozott.
Halála előtt néhány héttel egy interjúban arról számolt be, hogy a hatóságok mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák a mű megjelenését, amelyben többek között a németországi migránsok által nők és gyermekek ellen elkövetett erőszakról írt.
"A kiadóm úgy döntött, hogy nem Németországban nyomtatja ki a könyvet, hanem külföldön, én sem tudom pontosan, hogy hol. Nem akarják, hogy az ügyészség a publikálás előtt elkobozza a példányokat. Valós veszélye van azonban annak, hogy a könyv megjelenése után letartóztatnak a német hatóságok, mert nem engedelmeskedtem az ügyészi felszólításnak, hogy kövessem Angela Merkel -Willkommenskultur- programját. A Facebookról és a digitális médiából bármikor nyomtalanul eltüntethetnek, de ezt a könyvet kinyomtatják, így marad belőle példány bizonyítékként.
Ha bíróság elé állítanak, felolvasom az egész könyvet, és bebizonyítok minden egyes esetet. Megkérdezem a bíróságtól és az ügyészségtől, hogy tessék megmondani, miért állok itt, ha a tényeket írtam le?" (Udo Ulfkotte)
A Határtalan bűnözés mégis megjelent, de a szerzője ezt már nem érhette meg.

Udo Ulfkotte magyarul megjelent sikerkönyvei:
Megvásárolt újságírók, Menekültipar

A könyv ára: 3990.-

Kategória: politika
ISBN: 9786150017457
Oldalszám: 336
Kivitel: keménytáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar