Merj randizni!

Aukelien van Abbema

Harmat 2018

Még mindig nagyon érzékeny téma a keresztény fiatalok és főleg a szülök között a randevúzás!
Megosztó és nehéz beszélgetések, tanácsok hangzanak el..., Olykor még a gyülekezetvezetők is inkább kerülik ezt a témát. Kevés irodalom van róla és azok is homlokegyenest eltérő véleményt mondanak. Vagy teljesen tiltják a randevúzást - mert a bűn melegágya - vagy biztatják az olvasót, merthogy eddig még nem talált ki senki jobbat! Vajon kinek van igaza?

Aukelien van Abbema holland pszichológus elsősorban keresztény egyedülállóknak szóló könyvében a randizást szélesebb perspektívába helyezi, amikor Istenhez, önmagunkhoz, a közösségünkhöz, illetve a másik személyhez fűződő kapcsolatunkat vizsgálja.
Újszerű meglátásaival és gyakorlati tanácsaival a kezdeti ismerkedéstől egészen a „kizárólagos randizás” szakaszáig követi végig a folyamatot, rengeteg aktuális kérdést érintve:
- hogyan ismerjük ki magunkat az internetes társkeresők és rapidrandik útvesztőiben?
- miként lássuk meg egészségtelen viselkedési mintáinkat? vagy...
- hol húzzuk meg a határokat a szexualitás terén?

A szerző nemcsak a munkája során szerzett sokrétű tudását osztja meg velünk, hanem a saját párkeresésének történetéből nyert tapasztalatait is.

A könyv ára: 3200.-

Kategória: házasság
ISBN: 9789632884189
Oldalszám: 232
Méret: 142 x 197 mm
Kivitel: kartonált

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar