Hagyd, hogy férfi legyen!

T. D. Jakes

2001. szeptemberében a nagytekintélyű TIME magazin Amerika legbefolyásosabb szónokának, prédikátorának választotta JAKES püspököt. A lap vezércikkben foglalkozott a 25000 fős The Potter's House (A Fazekas Háza) Gyülekezet alapítójának és vezetőjének szolgálatával, világszerte érvényesülő befolyásával, lebilincselő és magával ragadó stílusával. "JAKES püspöknek az apaságról szóló ellenállhatatlan érveit minden férfinek el kell olvasnia! Nyomd a kezébe ezt a könyvet minden fickónak, akit ismersz! Olvasd otthon a fiaidnak! Nem kezdheted túl korán! Küldd el barátaidnak és ellenségeidnek is! Isten életeket fog megváltoztatni általa!"

Bill McCartney Az amerikai futball sikeredzője, A Promise Keepers (Ígéret Megtartók) mozgalom társalapítója

Akár egy konferencia szónokaként, akár televízión vagy könyvein keresztül szól is hallgatóihoz, könyörületessége, ember és Isten-ismerete lenyűgözi és tűzbe hozza hallgatóit, olvasóit. Aki odafigyel üzenetére - s ezt megteszik amerikai elnökök, óriási vállalatbirodalmak tulajdonosai és vezetői, sportolók és színészek, férfiak és nők, fiatalok és idősek, börtönök lakói és mindenféle társadalmi háttérből valók - az felismeri, hogy életének értelme, rendeltetése van, s képes lesz lelkesedéssel hozzálátni annak megvalósításához.

A Hagyd, hogy férfi legyen! című könyve egy felrázóan őszinte írás a férfilét titkairól. Apáknak és fiáknak, férjeknek és a házasságra még csak készülőknek kihagyhatatlan kézikönyv; ám ahogy egy méltatója jelezte: minden nőnek is olvasnia kellene! E mű szellemi 'elődje', a nőknek szóló Asszony, szabad vagy! megjelenése óta több mint 2 millió példányban fogyott el, csak angolul.

A szerzőről: 2001. szeptemberében a nagytekintélyű TIME magazin Amerika legbefolyásosabb szónokának, prédikátorának választotta JAKES püspököt. A lap vezércikkben foglalkozott a 25000 fős The Potter's House (A Fazekas Háza) Gyülekezet alapítójának és vezetőjének szolgálatával, világszerte érvényesülő befolyásával, lebilincselő és magával ragadó stílusával.

A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2510.-

Kategória: Család
ISBN: 978 00861 8 2
Oldalszám: 220
Méret: 230 x 155 mm
Tömeg: 384g
Kivitel: Keménytáblás
Kiadás ideje: 2001. szeptember 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar