Újdonság!

Friss szél, friss tűz

Ez történik, amikor Isten Szelleme elárasztja népe szívét

Jim Cymbala és Dean Merill

AZ IDŐK SÜRGETŐEK ISTEN MOZGÁSBAN VAN MOST JÖTT EL A PILLANAT... hogy megkérd Istent, lobbantsa lángra a szellemed!

Jim Cymbala pásztor hisz abban, hogy Jézus meg akarja újítani népét - vissza akar hozni minket a szellemi zsákutcákból, a fásultságból és a langymeleg vallásosságból.

Cymbala első kézből ismeri a különbséget. Saját gyülekezete, a Brooklyn Tabernacle 1972-ben még hűsz fővel küszködött. Aztán elkezdtek imádkozni... Isten megmozdult... az utcán megkeményedett életek százával változtak meg Krisztus szeretete által... és ma már több, mint tízezren vannak.

Ennek az - Amerika egyik legkeményebb környékén levő - összetört gyülekezetnek a története jól szemlélteti, hogyan tudsz szellemi frissességet hozni a gyülekezetedbe és a saját életedbe. A Friss szél, friss tűz bemutatja, mit tud tenni a Szent szellem, ha a hívők komolyan veszik az imádkozást és az evangéliumot. Ez az elképesztő könyv felfedi, hogy Isten hogyan cselekszik életeket megváltoztató módokon, amikor félretesszük a napirendünket, szaván fogjuk és figyülünk a hangjára.

"Ez a könyv a térdeidre fog kényszeríteni. Készülj fel, hogy provokálni fog, de ugyanakkor nagy kihívás elé is állít. Biztos lehetsz benne, hogy ha elolvasod, örökre megváltooztat." - David Wilkerson, a Kés és kereszt szerzője

A könyv ára: 2100.-

Kategória: Hitélet
ISBN: 978-963-128-856-8
Oldalszám: 224
Méret: 203 x 135 mm
Tömeg: 205g
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2017. január 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar