Újdonság!

Mennyei kezdeményezések

Dennis Walker

Ragadd meg a mennyei kezdeményezéseket és ezáltal ki fog nyílni előtted a mennyei pénzügyi csatorna, a mennyei gyógyulás, a mennyei szabadulás, a halálból való feltámadás, a bölcsesség a vállalkozásban, a kormányban, a családban, a kreativitás új szintjei, találmányok, a befolyás és a dünamisz erő (hogy csak párat említsünk). A világnak szüksége van valakire, akinek hozzáférése van a mennyhez. Ez a valaki lehetsz te is!

„A mennyei kezdeményezések megragadása” egy olyan kifejezés, amit Dennis Walker annak a leírására használ, amire mindannyian elhívást kaptunk. Mire is? Arra, hogy lássuk és halljuk pontosan azt, amit Jézus tesz a mennyben, és hogy lemásoljuk azt a földön. Kövessük azt, ami a mennyben van, és ez robbanást okozó változásokat fog előidézni itt a földön. A menny törvényei túllépik a gravitáció, az idő, a matematika, a tudomány és a fizika törvényeit. A földön egy meg egy az kettő. A mennyben egy meg egy az bármennyi lehet, amennyinek Isten akarja! És mi lehetünk ennek a fajta erőnek a közvetítői a földre. A kulcs annak a megtanulása, hogy hogyan közvetítsük ezt. Ezt a kulcsot megtanítja ez a könyv nagyon bibliai és gyakorlati módon. Készülj fel arra, hogy elindulj ezen az új és erővel teli úton, amely át fogja formálni a mennyei kezdeményezéseket!

A könyv ára: 2750.-

Kategória: Hitélet
ISBN: 978-615-80613-1-5
Oldalszám: 186
Méret: 210 x 150 mm
Tömeg: 228g
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2017. augusztus 24.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar