Újdonság!

Kincs törékeny cserépedényben

Fekete Péter életrajza

Tariska Zoltán

Amikor e könyv szerzője, édesapám, Tariska Zoltán halála után először olvastam ezt a könyvet, hogy sajtó alá rendezzem, valamint hogy beledolgozzam a levéltári anyagokat, egyszerre töltött el öröm, büszkeség, hála és a vágy, hogy milyen jó is lenne maradéktalanul így élni, ahogy dr. Fekete Péter tette. Mert Péter bácsiról mindenki szuperlatívuszokban beszélt csak: legyen az barát vagy ellenség, besúgó vagy lelki testvér, egyszerű ember vagy a teológiai tudományok professzora, őt tanító vagy éppen tőle tanuló, távoli külföldi vagy kedves lánytestvér, sógor, keresztgyermek. Ennek oka nyilvánvalóan Péter bácsi megingathatatlan Biblia-hűségében, az Úr Jézus példáját követő alázatos és másokat hűségesen szerető magatartásában rejlik. Rá igaz volt, hogy "mi pedig, miközben fedetlen arccal, mint egy tükörben szemléljük az Úr dicsőségét mindnyájan, ugyanarra a képre formálódunk át az Úr Lelke által dicsőségről dicsőségre." (2Kor. 3:18). Ő hagyta magát így formálni, s végül egész élete példázza: "aki nékem szolgál, megbecsüli azt az Atya" (Jn. 12:26).

A könyv ára: 1750.-

Kategória: Életrajz
ISBN: 978-615-80537-0-9
Oldalszám: 150
Méret: 210 x 150 mm
Tömeg: 215g
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2016. január 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar