Újdonság!

A szív elrejtett embere

Gwynne Johnson

Segítség a nők lelkigondozásában Ki is vagyok Krisztusban? ...és Merre indulok? E két kérdéskört járják körül a szerzők Teremtőnk által szívünkbe helyezett négy alapvető képességünk: - az akarat - az értelem - az érzelmek - és a szomjúság szempontjából. A könyv elolvasása közelebb vihet ahhoz, hogy tudatosabban és beleérzőbben szemléljük mind magunk, mind mások életét. Tartalma nemcsak abban segít, hogy múltunk tükrében megértsük jelenbeli gondolatainkat, érzéseinket és tetteinket. Az itt tárgyalt igazságok megismerésével hatékonyabb segítséget tudunk majd nyújtani nőtestvéreinknek is abban, hogy életüket mindinkább a bibliai mércéhez igazítsák. A gyakorlatokat és házi feladatokat is tartalmazó könyv kiváló alapul szolgálhat kiscsoportos női órák, tanfolyamok tartásához is.

A könyv ára: 1500.-

Kategória: Lelkigondozás
ISBN: 963 86148 9 7
Oldalszám: 318
Méret: 200 x 140 mm
Tömeg: 375g
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2001. január 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar