Luther - Tanulmányfüzet

Javaslatok a téma feldolgozásához a film alapján

A Luther életéről szóló film alapján készült tanulmányfüzet a reformáció korának pontosabb megismeréséhez. A Luther Márton és a reformáció által kiváltott szellemi ébredés alapvetően megváltoztatta Európa és az egész középkori világ életét. Több területen, a teljes nyugati civilizációt máig meghatározó fejlődés az ő korában indult el. 2003 októberében, amikor ez a Luther-film elkészült, olyan alkotás indult útjára, amelyet nagy sikerrel mutattak be úgy Nyugat-Európában, mint az Egyesült Államokban. A film magyarországi bemutatása alkalmából oktatási segédanyag készült, amely több tantárgyon átívelő, de komplex feldolgozást tesz lehetővé, valamint egyes választott témákban külön is felhasználható. Ez a tematikus feldolgozás bemutatja Luther személyiségét, életpályáját, főbb tanításait, valamint azok vallási-politikai és kulturális hatásait, továbbá ezek magyar vonatkozásait. Luther, Aki megváltoztatta a világot.

A könyv ára: 530.-

Oldalszám: 37
Méret: 210 x 148 mm
Tömeg: 60g
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2005. október 17.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar