Merj szeretni!

Stephen & Alex Kendrick

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja...?!

A Tűzálló (Fireproof) című film egyik "főszereplője", egy napló, amely most Merj szeretni! (The Love Dare) címmel jelenik meg magyarul. A Merj szeretni! a boldogság helyreállításának és tartósításának világszerte bevált receptkönyve.

A könyv ára: 2790.- Kiadói ár: 2370.-

Meglepett bennünket, hogy milyen sokan látták a Fireproof (magyarul vannak, akik Tűzálló, mások Tűzbiztos, vagy Szerelempróba néven ismerik) című filmet. Iskolákban, otthonokban, gyülekezetekben, házi csoportokban nézték együtt házaspárok, meg házasságra készülők. És meglepett az is, hogy mennyien értesültek róla, hogy a mi kiadásunkban jelenik meg ez az erőteljes, csodálatos könyv. Köszönjük az érdeklődéseiteket, bátorító, buzdító leveleiteket, telefonjaitokat!

Kategória: házasság
ISBN: 9786155246944
Oldalszám: 214
Méret: 141 x 215 x 17
Tömeg: 270g
Kivitel: puhatáblás, ragasztókötött
Kiadás ideje: 2018. május 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar