Kegyelem napról napra

365 bibliai üzenet

Max Lucado

Ha a családommal tömegközlekedéssel utazom, mindenki jegyét én őrzöm a válltáskámban. Indulás előtt odaállok a jegykezelő és a gyermekeim közé, és ahogy beszállnak, mindegyikük kezébe adom a saját jegyét, hogy felmutathassa.

Isten ugyanezt teszi. Odaáll közénk és a szükségeink közé, és várja, hogy segíthessen nekünk. Ezért mondja a Biblia: "Járuljunk azért bizalommal a kegyelem királyi székéhez, hogy irgalmasságot nyerjünk és kegyelmet találjunk, alkalmas időben való segítségül." (Zsidók 4,16, Károli) Figyeljük az időhatározót? "Alkalmas időben." Nem túl hamar, de nem is túl későn. Épp időben.

Ahogy én igyekszem gondoskodni a gyermekeim szükségleteiről, úgy készít el mennyei Atyánk is mindent, amire valóban szükségünk van. Az ő kezéből fogjuk megkapni azt.

És ki tudja, talán pont ezeken az oldalakon keresztül. Az a vágyam, hogy még többet adjon olvasóimnak önmagából - kegyelmet napról napra.

Max Lucado (1955-) amerikai lelkipásztor és világszerte népszerű író.
Huszonöt éve vezeti a texasi Oak Hills Church gyülekezetet. Első könyveiben a prédikációit jelentette meg a nagyközönség számára. Világos fogalmazása, személyessége, ábrázolásmódja és humora hamar megszerettette az olvasókkal. Áhítatoskönyvei, bibliatanulmányai, felnőtteknek szóló elmélkedései és gyerekeknek szóló történetei mára több mint nyolcvanmillió példányban, összesen negyvenegy nyelven jelentek meg.

A könyv ára: 3500.-

Kategória: Napi üzenet
ISBN: 978-963-28835-1-9
Oldalszám: 398
Méret: 115 x 240 mm
Tömeg: 556g
Kivitel: Keménytáblás
Kiadás ideje: 2016. december 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar