Hamarosan!

Hogyan mondjam el... mennyire szeretlek!

A szeretet kifejezésének 10 módja a párkapcsolatban

Josh McDowell

Josh McDowell és felesége, Dottie több mint 40 éve élik házasságukban, családi életükben a Hogyan mondjam el… mennyire szeretlek! valóságát. Így rengeteg személyes tapasztalat, megélt küzdelem és öröm vezetett a könyv életbölcsességként átadható gondolataihoz, amit megerősítenek és árnyalnak azok az esetek, amelyeket a szerző előadói útjain hallott és tapasztalt. Az Apák 10 fogadalma szerzőjeként most is tíz pontban foglalja össze életvezetési tanácsait, ám nem a „hogyan lehetsz boldog tíz lépésben” leegyszerűsítésére kell gondolnunk elsősorban. Inkább egy olyan csoportosításra, amely odairányítja figyelmünket egy-egy problémahalmazra, segít észrevenni, amire esetleg nem is gondoltunk korábban. Pl. hogyan válhat a szeretet kifejezésének akadályává, ha magaddal nem vagy rendben. Hogy fantasztikus szerelmestárs csak akkor lehetsz, ha igazán meg akarod ismerni a társadat. Hogy a konfliktusok megoldása nem azonos a szőnyeg alá/mellé söpréssel, és hogy figyelni kell a pénzügyekre is.

Josh ügyelt rá, hogy a téma kifejtésébe Dottie nézőpontját, véleményét, sőt helyenként elbeszélését is bevonja. Így valóban több szempontú párkapcsolati könyv született, ami férfi és női olvasóknak egyaránt jó szívvel ajánlható, akár közös olvasásra, feldolgozásra is.

A könyv ára: 2900.-

Kategória: tanítás, segédkönyv
ISBN: 978-615-51418-2-9
Oldalszám: 224
Kivitel: puhatáblás
Kiadás ideje: 2016. november 30.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar