DicsőségesŐ Konferencia szombat esti anyaga - DVD

David Herzog

A David Herzog Ministries alapítója, amely az amerikai Arizona államban, a gyönyörű Sedonában található. David egy dinamikus motivációs szónok, sikeres könyvek szerzője, tévés műsorvezető, aki szokatlan teremtő csodák, jelek és természetfeletti megnyilvánulások terén mozog világszerte, valamint arra készíti fel a Hívőket, hogy Isten dicsőségében és erejében tevékenykedjenek. David és felesége Stephanie, tömegek megtérését látták már gyakorlatilag minden kontinensen. Szenvedélyük Isten dicsőségében élni, és elvinni az Evangéliumot a lehető legtöbb lélekhez, a világ minden nemzetében. Missziójáról még többet ezen a linken olvashatsz angolul:

http://www.thegloryzone.org/

David Herzog 2016 augusztusában már másodszor látogatott el Magyarországra. Az első – 2016 márciusában Veresegyházán megrendezett – nagy sikerű Dicsőséginvázió konferencia után augusztusban ismét eljött a magyarokhoz. Ekkor már Budapesten, a Tüskecsarnokban tanította 3 napon keresztül a résztvevőket Isten dicsőségéről, valamint arról, hogy hogyan élhetünk olyan életet, aminek során jelek és csodák kísérik életünket. A DicsőségesŐ konferencián is sok ember tapasztalt meg gyógyulásokat, csodákat, áttöréseket - melyek a mai napig tartósak életükben. Dicsőség érte Istennek!

Ha részt vettél a konferencián, akkor azért nézd meg újra felvételen, hogy újra felelevenedjenek benned azok, amiket akkor megtapasztaltál ott Istenből.

Ha nem vettél részt, akkor pedig azért nézd meg, hogy belekóstolhass azokba a fantasztikus dolgokba, amiket ott Isten kiárasztott a jelenlévőkre!

Teljes konferencia 5 db DVD: 5500Ft
2 teljes nap anyaga 4 db DVD: 4000 Ft
Péntek délutáni-esti alkalom 1 db DVD: 1800 Ft
Szombat délutáni alkalom 1 db DVD: 1300 Ft
Szombat esti alkalom 1 db DVD: 1300 Ft
Vasárnap délutáni alkalom 1 db DVD: 1300 Ft
Vasárnap esti alkalom 1 db DVD: 1300 Ft

A könyv ára: 1300.- Kiadói ár: 1300.-

Kategória: DVD
Kiadás ideje: 2016. november 3.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar