Sorsfordító pillanatok

Hétköznapi emberekről, akik találkoztak Istennel. Aztán pedig megváltoztatták a világot!

Bill Johnson

Prófétai kenet napjaink számára A Sorsfordító pillanatok magával ragadó bepillantás Isten meglepő módszereibe, melyek által hétköznapi embereket használt a történelem megváltoztatására. Ugyanakkor túlmutat a történelmen – megvilágítja a jelent, és felfedi a jövőt. Ez a prófétikus szellemiségű könyv föltárja, hogy Isten miként kíván működni mindannyiunk életében, hogy beteljesítse terveit ma, holnap és az eljövendő évek során. A szerző sok jól ismert ébredési vezető jellemvonására és munkájára vet fényt – John Wesley, Charles Finney, Dwight L. Moody, Maria Woodworth-Etter, Carrie Judd Montgomery, Smith Wigglesworth, John G. Lake, Evan Roberts, Rees Howells, Aimee Semple McPherson, Kathryn Kuhlman, Randy Clark és Heidi Baker ezek a személyek. Kifejti, milyen hatással lehetnek ma az életünkre, miközben az élettörténetükön keresztül feltáruló életeket megváltoztató igazságokra reagálunk. Erő van abban, ha megismerjük olyan férfiak és nők életbizonyságait, akik egy sorsfordító pillanatban megtapasztalták Istent, és az életükre vonatkozó páratlan elhívásra igent mondtak. Arra ösztönöz ez az erő, hogy oly módon szomjazzunk Isten után, ami bennünket is összehoz Vele, s az a találkozás azután a „lehetetlen” világába röpítsen bennünket, és képessé tegyen arra, hogy nagyobb mértékben betöltsük, amire rendeltettünk. Olvasd várakozással ezt a könyvet, és csak figyeld, mi történik!

A könyv ára: 3450.- Kiadói ár: 2935.-

Kategória: tanítás, történetek
ISBN: 978-615-52466-6-1
Oldalszám: 348
Méret: 152 x 225 mm
Tömeg: 370g
Kivitel: puhatáblás
Kiadás ideje: 2016. szeptember 30.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar