Erőt!

Napi áhítatok az Ige mellett

Steinbach József

Steinbach József püspök úr könyve ezért csodálatos: minden sorában jelen van az Isten! Világos útmutatás, ugyanakkor gondolkodásra késztet, nem megoldásokat kínál a mindennapokra, hanem segít abban, hogy az igemagyarázatokon való meditálás által lelkünk legmélyebb rétegeiben megtaláljuk a Jóistent. Legyen hívő vagy ateista, minden földi ember célja: megtalálni azt, aki saját képmására teremtett minket.

Ahogy C. S. Lewis fogalmaz: „Mivel Isten áldott, mindenható, felséges és teremtő, amikor boldogság, erő, szabadság és termékenység (testi és intellektuális) jelenik meg az ember életében, olyankor bizonyos értelemben az ember hasonlít – és így közel van – Istenhez.”

Igen, szeretnénk közel lenni Istenhez,és szeretnénk termékenyek, boldogok, szabadok és erősek lenni, lehetőleg mindig! Hogyan érhetjük ezt el? Hittel, kitartással, következetességgel, egyszóval munkával. S hogy mi kell a munkához? ERŐ!!!!

A könyv ára: 4500.-

Kategória: Áhítatok
ISBN: 9786155486067
Oldalszám: 448
Tömeg: 922g
Kivitel: keménytáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar