Isten ma is képes rá

Kathryn Kuhlman

Ez a sikerkönyv több személy első kézből származó történetét gyűjti össze, akik a szklerózis multiplextől a szellemi ürességig terjedő, különböző csapásokból gyógyultak meg. Minden egyes oldal Isten emberiség iránti szeretetét sugározza. Olvasd el ezeket a bámulatos bizonyságokat, amelyeket Isten rendkívüli szolgája dolgozott fel, és tudd, hogy Isten ma is képes megtenni ezeket a dolgokat – teérted!

„Dicsértem Istent, ahogy még soha azelőtt.” Hallottam, amint Miss Kuhlman így szól: „Ne Kathryn Kuhlmant lássátok! Felejtsd el a melletted álló személyt! Nézz fel, és lásd meg Jézust, mert Ő az Egyetlen, aki megadja neked szíved kívánságát.” A kezeimet felemelve csendben így szóltam: „Uram, elveszem ezt a gyógyulást.”

Lásd meg Isten erejét és szeretetét működés közben! Ez a könyv egy klasszikus mű, amely korának legfelkentebb asszonyától származik. Minden egyes fejezet egy másik személy történetét tartalmazza. Mindegyikük hétköznapi ember, akiknek nem volt hová fordulniuk, és megtapasztalták, hogy Isten kész megérinteni őket ott, ahol éppen vannak!

A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2510.-

Kategória: bizonyságok
ISBN: 978-615-52467-0-8
Oldalszám: 316
Méret: 140 x 205 mm
Tömeg: 326g
Kivitel: puhafedeles
Kiadás ideje: 2016. június 23.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar