A keresztyénség félrevezetése

Dave Hunt és T. A. McMahon

Vonakodva szántuk rá magunkat e könyv megírására, bár tudtuk, hogy meg kell tennünk. Nem állt szándékunkban vitát vagy szakadást okozni, egyetlen célunk az volt, hogy leleplezzük azt az egyre inkább erőre kapó félrevezetést, amely nincs tekintettel a személyekre. A dolog mindnyájunkat érint – az egyszerű keresztyéntől az érett és megbecsült vezetőkig. Szándékunk inkább az embereket megmenteni és nem pedig elítélni.

Korunk nagy tragédiája, hogy az átlagkeresztyént vagy túl könnyű meggyőzni, vagy egyáltalán nem lehet. Túl kevesen szánják rá az időt, hogy végiggondolják a dolgokat és saját maguk ellenőrizzék azokat a Szentírásból. Akik meg akarnak menekülni a nagy félrevezetéstől, vissza kell, hogy térjenek a Bibliához, hogy megtudják: mit hisznek, és miért, ahelyett hogy engednének a kísértésnek és elfogadnák a „szakértők” kész válaszait. A megjövendölt hitehagyás időszakában még keresztyén vezetőket is félre fognak vezetni (Mt 7,22-23), és azoknak, akik tanításukat követik, hasonló tragédiában lesz részük. Bizonyosnak kell lennünk abban, hogy az Urat követjük, és nem embereket.

A könyv ára: 1100.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-90120-3-3
Oldalszám: 229
Kivitel: puhafedeles

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar