Határtalan magyarok 2.

100 jó arc, akit nem árt, ha ismersz (a második 25)

"Határtalan magyarok címmel 2015 decemberében négyrészes Bookazine-sorozatot indított a Hetek Kiadó. A magazin formátumú és tálalású kiadvány valójában egy olyan könyv, amely a Hetek 2006 januárjában indult Arcok nevű rovatából szemezget. Az elmúlt 10 évben közel 500 portré jelent meg ebben a rovatban, köztük számos magyar alkotó, tudós, művész, író, feltaláló, sportoló, politikus, akik koruk sztárjai celebjei voltak, vagy éppen üldöztetés és kirekesztés jutott számukra osztályrészül, és csak az utókor elismerését, csodálatát kaphatták meg.

Sorozatunk második kötete újabb 25 arcot tartalmaz, akik nemcsak azért "Határtalanok", mert képzeleterejük és talentumuk nem ismert határokat, hanem azért is, mert sokan közülük nem a Kárpát-medencében csináltak karriert. (...)" (részlet az Előszóból)

A könyv ára: 980.-

Kategória: Életrajz

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar