Önközpontúság

Minden baj forrása

Andrew Wommack

Andrew Wommack Ministries 2007

A nehéz helyzetek alkalmat adnak arra, hogy kiderüljön, mi is lakozik a szívünkben. Hatalmas pénzügyi nyomás, tönkrement házasság, egy szeretett rokon elveszítése krízist jelenthet valakinek, míg egy másik ember számára lehetőséget arra, hogy Isten Igéjének ereje bizonyítást nyerjen. Mi hát akkor a különbség? Erre a kérdésre ad választ Andrew Wommack ebben a könyvében.Egyenesen a dolog lényegéről beszél és világosan tanít arról, hogy miként néz szembe két, különböző módon reagáló ember, azonos mód nyomasztó élethelyzetekkel. Megérti a kedves Olvasó, hogy mit jelent a Bibliában a "Krisztussal együtt megfeszítettem. Nem én élek többé, hanem a Krisztus él bennem" és, hogy ez a tudás megváltoztathatja a krízishelyzetekben adott válaszainkat.A szeretet, az öröm és a békesség még a legrosszabb helyzetekben is a miénk lehet.Andrew Wommack:Andrew több, mint három évtizede járja Amerikát és a világot, hirdetve az Evangélium igazságát. Isten Igéjének mély kinyilatkoztatásait egyértelmű egyszerűséggel tanítja, hangsúlyozva Isten feltétel nélküli szeretetét, a kegyelem és a hit egyensúlyát. Rádió- és tévéműsorai milliókhoz jutnak el szerte a világban. 1994-ben megalapította a Charis Bible College-t, Colorado Springs-ben, majd Chicago-ban, azóta pedig már más országokban is, mint Angliában és Oroszországban. Andrew egész könyvtárat megtöltő tanításai hozzáférhetők nyomtatásban, audiokazetta és videofelvételek formájában. Szolgálata, mint már kezdettől fogva, továbbra is ingyen küldi a CD / hangkazettákat, a szerényebb anyagi körülmények között élőknek.

A könyv ára: 1250.-

Kategória: tanítás
Oldalszám: 63
Méret: 120 x 170 x 5 mm
Kivitel: puhatáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar