Engedd el népemet!

Tom Hess

„Tom Hess a Biblia próféciáit veti össze jelen korunk és közvetlen jövőnk eseményeivel. A próféciákban megígért történelmi fordulópontot látja abban a tényben, hogy a zsidók visszatértek földjükre. Könyve, az "Engedd el népemet!” szenvedélyes kiáltás az amerikai zsidósághoz, hogy hagyják hátra az Egyesült Államok húsosfazekát, térjenek vissza Izraelbe, és vegyék fel Istentől kapott szerepüket, hogy a nemzetek világossága legyenek. Sürgető felhívását az a meggyőződése inspirálja, hogy Amerika felé pusztító csapás közeleg, Isten ítéleteként egy bűnös nemzeten. Senkit sem hagyhat hidegen Tom Hess szenvedélyes aggodalma és szeretete a zsidó nép iránt."

A könyv ára: 1450.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-062-604-0
Oldalszám: 160

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar