Armageddon, olaj és terror

John F. Walvoord

A helyszínt már 2500 éve ismerjük. A díszletek a helyükre kerültek. A főszereplők készen állnak. Bármikor felgördülhet a függöny. Armageddon, az emberiség legnagyobb drámája. A történelemben most először valósulhatnak meg szó szerint az évezredekkel ezelőtt leírt drámai események. Miért az olaj lesz a végső fegyver a 21. század legnagyobb háborújában? Elbukhat-e Amerika a terrorizmus elleni harcban? Ki védi meg Izraelt az orosz-iszlám támadással szemben? Hogyan szerzi meg a következő világdiktátor a nemzetek feletti uralmat? Hol lesz az új Római Birodalom központja? Mi lesz a célja Kína nagy nyugati menetelésének? Milyen soha nem látott csapások fenyegetik az emberiséget? John F. Walvoord amerikai teológus könyve egybeveti a Szentírásban olvasható próféciákat a legfrissebb politikai és gazdasági eseményekkel. Az eredmény megdöbbentő: bármikor beindulhat a Biblia drámai forgatókönyvében előre jelzett folyamat. Olyan évek előtt állunk, amelyek örökre megváltoztatják a Földet. Érdemes felkészülni!

A könyv ára: 1490.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-961-715-5
Oldalszám: 254
Kivitel: puhatáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar