A tények tükrében - A római katolicizmus

John Ankenberg és John Weldon

John Ankenberg és John Weldon kutatók A tények tükrében című nagy sikerű sorozatuk jelen kötetében a legfontosabb hitelvi és hitgyakorlati kérdések mentén vetik össze a római katolicizmust a bibliai kinyilatkoztatáshoz hagyományosan ragaszkodó kereszténységgel. Tanulmányukban rámutatnak, hogy a két irányzat között kibékíthetetlen ellentét feszül számos meghatározó ponton, mint például: - a Szentírás és a katolikus Szent Hagyomány szerepe és tekintélye - a Biblia helyes értelmezésének kérdése - az üdvösség és a megigazulás fogalmainak értelmezése - a Szentírás tévedhetetlensége kontra pápai tévedhetetlenség - Jézus anyja, Mária személyének és szerepének értelmezése A szerzők a Biblia szövegének, továbbá mindkét oldal meghatározó teológiai írásainak és elemzéseinek egybevetése segítségével jutnak olyan felkavaró következtetésekre, amelyeket a könyv áttanulmányozásával a kedves Olvasó is megismerhet!

A könyv ára: 850.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-961-718-6
Oldalszám: 120
Méret: 112x177x7mm
Kivitel: ragasztott puhatáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar