Vallomások

kortárs prédikátorportrék

Néhány évtizeddel ezelőtt amerikai valláskutatók az új vallási jelenségeket kutatva arra voltak kíváncsiak, miért csatlakozik valaki a szokványostól eltérő közösségekhez. Ma ezzel szemben inkább azt a kérdést teszik fel, miért ritkák vagy kevéssé ismertek egy társadalomban a kisebb vallási közösségek. A kirekesztő szektázás mára a műveletlenek heveskedésévé silányult. A vallási sokféleség értő feltárása a társadalom kulturális minőségének bemutatása.

A kötetben szereplő interjúk olyan közösségek képviselőivel készültek, melyek Magyarországon kevéssé ismertek. A hiteles beszámolókból elkötelezett és színes egyéniségek bontakoznak ki az olvasó számára. Számos meglepetéssel és a szokványos kliséket üdítően feloldva." - ezekkel a szavakkal ajánlja az Olvasó figyelmébe Dr. Dr. Máté-Tóth András valláskutató a PTF legújabb könyvét. A Vallomások - kortárs prédikátorportrék Géczi Károly, Iványi Gábor, Kováts György, Kunszabó Zoltán, Mészáros Kálmán, Phil Metzger, Mézes László, Pataky Albert, Perjesi István, Schmied András, Szigeti Jenő, Szuhánszky Gábor és Vohmann Péter vallomásait adja közre. A könyv megrendelhető a PTF honlapján, ahol további ajánlások is segítik az érdeklődőket.

A könyv ára: 2800.-

Kategória: tanítás
Oldalszám: 238

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar