Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
24.500 Ft
Menny.:db

Ígéret Földje - családi társasjáték

Ár:
24.500 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Imádság Háza
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Szeretnél egy bibliai értékrendet közvetítő, szórakoztató családi társasjátékot a szeretteidnek karácsonyra? Az Imádság Háza kiadja az Ígéret Földje c. saját tervezésű társast, melyet mi terveztünk sok éve eredetileg a saját gyerekeinknek, és éveken át nagyon jókat játszottunk velük.  A nyomdai munkák és a dobozonként 21 db kézzel festett bábu is elkészült végre, így egy régi álmunk megvalósult, hogy mások is játszhassanak a társasunkkal! A bábuk igényes kivitelezésűek és betlehem készítéséhez is felhasználhatóak.

A játék Mózes és a zsidó nép 40 éves pusztai vándorlásáról szól a Vörös-tengeri átkeléstől az Ígéret Földjére való bevonulásig. Szórakoztató módon tanítja meg a Tízparancsolatot és egyéb bibliai igazságokat, valamint segíti a gyerekeknek a számolás elsajátítását, miközben
fordulatos és vidám időtöltést biztosít kicsiknek és nagyoknak. 

Ez egy minőségi kivitelezésű társasjáték kártyákkal, bábukkal és egyéb kiegészítőkkel, melynek gyermekeid/unokáid garantáltan örülni fognak és az egész család jól szórakozik majd! A gyerekszolgálatban és hittanórákon is nagyszerű játék lehet! A téma a 40 éves pusztai vándorlás, az nyer, aki 3 bábujával először kel át a Jordán folyón és lép az Ígéret Földjére, de addig sok kalandban lehet részt venni! Főleg 5-17 éveseknek ajánlott, de felnőttek is szeretik akár 99 éves korig!

Prémium minőségű doboz, játéktábla, 3x7 db kézzel festett bábu, 10 parancsolat kártya, 5 db angyalszárny, könnyen értelmezhető játékszabály és egyéb kiegészítők biztosítják az örömteli, családi kikapcsolódást! Az eredeti, saját gyerekeinknek készített társasjáték alapján terveztük meg és gyártattuk le a táblát, Tízparancsolat kártyákat és a figurákat is, hogy mások is olyan jól szórakozzanak, mint mi itthon!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!